Zobrazit na mapě

Penzion U Bizona, Cunkov

Turistické zajímavosti

Penzion "U Bizona" se nachází v těsné blízkosti Odchovny plemenných býků Cunkov. Své jméno získal díky bizonům, které tu chovají. Obdivovat je můžete v nedalekém výběhu.  

 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Penzion U Bizona, Cunkov je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Penzion U Bizona, Cunkov je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkně zařízená chata k pronájmu leží v částečně oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) v klidné chatové osadě na okraji městečka jen 10 km od sportovně-rekreačního areálu Monínec.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2162

Dnes zobrazeno 19x

Účelně zařízená vesnická chalupa s oploceným dvorem (bazén, stolní tenis, posezení, gril) leží na okraji obce nedaleko lesa v malebné jihočeské krajině s možností krásných výletů do okolí.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1853
Kousek od penzionu U Bizona najdete výběh bizonů, kteří se v Cunkově chovají.

Kvalitně zařízený rekreační dům (moderní chalupa) k pronájmu s krásným bazénem, venkovním posezením, grilem a ohništěm se nachází na kraji obce na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2306

Velmi pěkně zařízený prázdninový dům k pronájmu leží ve velké oplocené zahradě (zapuštěný bazén, terasa s posezením, zahradní krb) v tiché ulici na okraji jihočeské obce. Ideální k cykloturistice.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 2204

Dnes zobrazeno 13x

Zrekonstruovaná vesnická chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (bazén, terasa s posezením, gril) leží na okraji malé vesničky v malebné jihočeské krajině jen 12 km od Tábora.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 1619

Dnes zobrazeno 12x

Chalupa resp. atypický rekreační objekt s terasou (posezení, gril) a společenskou místností nabízí ubytování ve dvoře penzionu v centru města. Je ideální volbou např. pro cykloturistickou dovolenou.

6 ložnic / max 13 osob
číslo chalupy: 2413

Dnes zobrazeno 13x

Stylově zařízená chalupa s bohatým zábavně-relaxačním zázemím (bazén, vířivka, sauna, herna, pergola a grilovna) leží na velmi pěkném místě u rybníka v malé jihočeské obci na Táborsku.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2309

Rezervováno 24. 4.

Pěkná jednoduše zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (pergola s posezením, gril, ohniště) v malé tiché obci u rybníka jen 7 km od Tábora v oblasti ideální pro cykloturistické výlety.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1465

Akceptované poukázky a asociace