Zobrazit na mapě

Vodopády Bílé Opavy

Přírodní zajímavosti

Stezka, která vede k vodopádům Bílé Opavy, přechází přes mnohé můstky a překážky, místy po skalách se zajišťovacími řetězy. Odměnou za náročnou, ale překrásným prostředím vedoucí cestu, bude nevšední pohled na velký vodopád.

Po této turistické trase je možné dojít až na Ovčárnu, odkud je autobusové spojení zpět do Karlovy Studánky nebo lze pokračovat v cestě na Praděd a navštívit vyhlídkovou věž, či si odpočinout v místní restauraci.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Vodopády Bílé Opavy je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Vodopády Bílé Opavy je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Rezervováno včera

Nová zcela samostatná přístavba chaty k pronájmu leží na neoploceném pozemku (terasa, gril, ohniště) u horského potoka a lesa na okraji rekreační obce přímo na turistické stezce vedoucí na Praděd.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2375

Velmi pěkná chata k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) leží na malebném místě u horského potoka a lesa na okraji rekreační obce přímo na turistické stezce vedoucí na Praděd.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1926
Nedaleko obce Karlova Studánka se nachází vodopády Bílé Opavy, které sem lákají mnoho turistů. Úzkým údolím, kolem řady kaskád, které zde říčka tvoří, vede poměrně obtížná cesta, vhodná spíše pro zdatné turisty.

Zrekonstruovaná chalupa resp. luxusně zařízené přízemí chalupy se samostatným vchodem a zahradou (altán, gril) leží na okraji horské obce v samém srdci Jeseníků jen 9 km od Karlovy Studánky.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2290

Dnes zobrazeno 15x

Rezervováno včera

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s bohatým sportovně-rekreačním zázemím (koupací káď, hřiště, trampolína, terasa, ohniště) leží na samotě v malebné krajině Jeseníků.

6 ložnic / max 22 osob
číslo chalupy: 2060

Účelně zařízená chalupa k pronájmu se společenskou místností (krbová kamna) a studánkou leží ve velké oplocené zahradě (zapuštěný bazén, posezení, ohniště, gril) jen 9 km od Karlovy Studánky.

5 ložnic / max 13 osob
číslo chalupy: 2150

Prohlíželo 110 lidí

Jednoduše zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (hřiště, trampolína, posezení, ohniště, gril) leží v chatové osadě v malebné krajině Jeseníků jen 11 km od Karlovy Studánky.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1342

Prostorná vkusně zařízená chata k pronájmu s bohatým sportovně zábavným vyžitím (hřiště, stolní tenis, biliard, stolní fotbálek, juke box, …) leží v neoplocené zahradě v chatové osadě na okraji obce.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chaty: 2035

Prostorná pěkně zařízená chalupa s infrasaunou a velkou oplocenou zahradou (pergola, ohniště, vyžití pro děti) leží na okraji obce v hornaté krajině Jeseníků a je ideální pro dovolenou po celý rok.

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2273

Akceptované poukázky a asociace