Zobrazit na mapě

Konstantinovy lázně

Obce a města

V Konstantinových Lázních je rozlehlý lesopark, ve kterém stojí historické lázeňské budovy. Tento park volně přechází do okolní krajiny. Lázně využívají léčivé přírodní uhličité prameny minerální vody.

Okolí Konstantinových Lázní je protkáno sítí značených turistických tras, naučných stezek a cyklotras. Ty provedou návštěvníky tohoto města jeho krásným okolím. Pro sportovce je zde připravené lanové centrum. Milovníky historie potěší v okolí Konstantinových Lázní velké množství pamětihodností, včetně několika hradů a významných míst našich dějin.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Konstantinovy lázně je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Konstantinovy lázně je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 98 lidí

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení) a zahradou (krb, vyžití pro děti) leží v chatové rekreační oblasti u přehrady Hracholusky (koupání, rybaření, plavba lodí).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1917

Velmi pěkně zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína, šipky, posezení, ohniště) v tiché ulici jen 500 m od zdejšího zámku a 35 km od Karlových Varů.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 0864
Město Konstantinovy Lázně leží v malebné krajině. Ve městě čeká na návštěvníky velké množství historických památek a zajímavých míst. Konstantinovy Lázně jsou jedním z nejvýznamnějších měst Plzeňského kraje.

Zrekonstruovaná stylově zařízená chata k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (terasa, gril) na okraji malé obce v malebné krajině CHKO Český les (turistika) poblíž hranic s Německem.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2323

Útulný apartmán k pronájmu s domácí atmosférou v rodinném domě se zahradou (posezení, bazén, gril, ohniště, houpačka, trampolína) 12 km jižně od lázní Karlovy Vary. Ideální pro rodinnou dovolenou.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2154

Chalupa resp. zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy s vlastním vchodem a zcela samostatnou oplocenou zahradou (trampolína, posezení, krb) v malebném prostředí u řeky Berounky a nedaleko lesa.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1701

Luxusní glampingová maringotka k pronájmu s terasou (posezení, gril) a wellness zázemím (sauna s ochlazovací kádí a koupací vířivý sud) leží na krásném místě v remízku uprostřed polí a pastvin.

0 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2322

Dnes zobrazeno 8x

Rezervováno 25. 4.

Jednoduše zařízený zahradní domek na oploceném pozemku (terasa s posezením, gril, lehátka) v okrajové části nejznámějšího lázeňského města.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2234

Velmi pěkná chalupa resp. samostatná část chalupy k pronájmu se samostatným vchodem, prostornou obytnou místností a zahradou (posezení, krb) leží v malé chodské obci jen 8 km od Domažlic.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2266

Akceptované poukázky a asociace