Zobrazit na mapě

Naučná stezka Velký Lomnický

Naučná stezka Velký Lomnický prochází krajinou Třeboňska, je určena pěším turistům. Tvoří ji 6,5 km dlouhá vycházková trasa, která je vybavena 15 informačními tabulemi, přístřeškem, pozorovací věží a krytem, určeným k pozorování vodního ptactva. První zastavení se nachází v Zámecké ulici na parkovišti u Farské louky. 

 

Fotogalerie - Naučná stezka Velký Lomnický

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Naučná stezka Velký Lomnický je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Naučná stezka Velký Lomnický je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Kvalitně zařízená chata s terasou v oplocené zahradě (posezení, gril) v tiché ulici malého městečka jen 10 km od lázní Třeboň. Výhodné výchozí místo pro cyklovýlety po celém Třeboňsku.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 0614

Kvalitně a moderně zařízený rekreační dům s bezbariérovým přízemím a terasou v oplocené zahradě (dětský koutek, posezení, gril) v tiché ulici na kraji obce. Ideální k cykloturistice.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1115b
Díky této naučné stezce můžete pozorovat nádhernou přírodu Třeboňska a poznávat ptáky i floru žijící v této oblasti.

Jednoduše zařízená chalupa postavena již v roce 1841 na neoploceném pozemku (posezení, gril) nabízí pronájem v malé jihočeské obci nedaleko rybníka Dvořiště v malebné krajině CHKO Třeboňsko.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1564

Dnes zobrazeno 46x

Pěkná účelně zařízená chata na neoplocené zahradě (zahradní nábytek, gril) v zalesněné chatové osadě jen 300 m od rybníka Dvořiště s možností přírodního koupání. Ideální k cykloturistice.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 0966

Dnes zobrazeno 28x

Pěkně zařízená chata na neoploceném pozemku (posezení, gril, krb) v malebném prostředí zalesněné chatové osady jen 300 m od rybníka Dvořiště (možnost přírodního koupání). Ideální k cykloturistice.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 9546

Rezervováno 23. 4.

Pěkná chata k pronájmu s terasou a oplocenou zahradou (posezení, gril, ohniště) leží na klidném místě u lesa v chatové rekreační oblasti u rybníku Dvořiště v atraktivní krajině CHKO Třeboňsko.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2401

Dnes zobrazeno 18x

Zcela samostatný apartmán ve stylové jihočeské chalupě s oploceným dvorem (pergola, krb) nabízí ubytování v atraktivním regionu CHKO Třeboňsko (ideální k cykloturistice) jen 3 km od centra Třeboně.

2 ložnice / max 5 osob
číslo apartmánu: 2013

Vkusně zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (terasa s posezením, gril) leží u lesa na okraji obce na Třeboňsku jen 1,5 km od Veselských pískoven (koupání). Ideální k cykloturistice.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2326

Akceptované poukázky a asociace