Zobrazit na mapě

Javorná - lyžování

Turistické zajímavosti

Ski areál Javorná se nachází kousek od Železné Rudy. V areálu najdete 4 sjezdovky s obtížností lehkou až středně těžkou v délce 1670 m, 2 vleky, kiosek s občerstvením a parkoviště. Pro děti můžete využít lyžařskou výukovou školku. 

Areál není uměle zasněžován, je odkázán pouze na přirozené sněhové podmínky.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Javorná - lyžování je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Javorná - lyžování je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 8x

Stylová chata k pronájmu s hernou (stolní tenis, kulečník) a neoplocenou zahradou (bazén, posezení, krb) na malebném místě u lesa v sousedství pouze několika chalup v turisticky přitažlivé oblasti.

3 ložnice / max 9 osob
číslo chaty: 1534

Pěkně zařízená chata resp. zcela samostatná polovina dvojchaty se samostatným vchodem a zahradou (bazén, krb a pergola) v malé chatové osadě v blízkosti lesa. Ideální podmínky k turistice.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1235
Ski areál Javorná se nachází v nadmořské výšce 810 - 890 m n. m., nabízí dva vleky a čtyři sjezdovky. Lyžuje se pouze na přírodním sněhu.

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, gril, ohniště), v chatové rekreační osadě u lesa na okraji obce v turisticky přitažlivé oblasti Šumavy.

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2264

Velká účelně zařízená chalupa k pronájmu s oploceným dvorkem (posezení, gril, ohniště) leží v malé obci jižně od Klatov. Šumava láká k turistice, výletům za historií, houbaření a v zimě k lyžování.

5 ložnic / max 13 osob
číslo chalupy: 2177

Dnes zobrazeno 17x

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (terasa se zahradním nábytkem, ohniště) na okraji malé osady nedaleko lesa v malebném šumavském prostředí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2263

Stylová velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (pergola s posezením, krb) leží v malebné šumavské přírodě v malé obci s nespočtem možností k turistickým výletům a cykloturistice.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1538

Dnes zobrazeno 9x

Nově zrekonstruovaná chalupa s terasou a částečně oplocenou zahradou na okraji malé šumavské osady u lesa. Výborné podmínky k turistice, cykloturistice i k výletům za hrady a zámky do okolí.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 0218

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (terasa, gril, stolní tenis, vyžití pro děti) v dosahu těch nejpřitažlivějších šumavských cílů (Černé a Čertovo jezero, vodopád Bílá Strž).

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2038

Akceptované poukázky a asociace