Zobrazit na mapě

Bavorov - Muzeum Malé světy

Muzea

Ve městě Bavorov v předhůří Šumavy najdete Muzeum Malé světy. Netradiční expozice je zaměřena na domečky pro panenky, modely aut a jiné drobné hračky. Exponáty muzea byly shromažďovány více než čtyřicet let.

Při výletu do Bavorova můžete také navštívit Kostel Nanebevzetí Panny Marie a Panský dům. 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Bavorov - Muzeum Malé světy je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Bavorov - Muzeum Malé světy je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše zařízená chata na malebné polosamotě nedaleko lesa a soustavy rybníčků v pěkném areálu 3 rekreačních objektů (bazén, stolní tenis, trampolína, dětský koutek) asi 5 km od Vodňan.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1131a

Rezervováno 17. 4.

Velmi pěkná rodinná chata s krbem k pronájmu leží v chatové oblasti na udržovaném travnatém pozemku (posezení, krb s udírnou, gril). Polohou ideální pro milovníky přírodního koupání a rybaření.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 2176
Šumavské město Bavorov nabízí ke shlédnutí netradiční expozici Malé světy, která zahrnuje domečky pro panenky, modely aut a další drobnosti.

Jednoduše zařízená chalupa k pronájmu z konce 18. století udržovaná v dobovém skromném stylu s uzavřeným dvorkem (posezení, ohniště) leží v malé obci jen 2 km od města Vodňany. Cykloturistika.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2149

Podkrovní apartmán je součástí menšího statku a nabízí pronájem na krásné odlehlé samotě v Pošumaví, která přímo vybízí k cyklovýletům nebo toulkám krajinou rybníků a historických míst jižních Čech.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2172

Pěkně a účelně zařízená chalupa k pronájmu se 2 uzavřenými dvorky a velkou oplocenou zahradou (posezení, stolní tenis, ohniště) se nachází v malebné krajině šumavského předhůří.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1624

Atypicky s nádechem historie zařízený samostatný apartmán na zámku s uzavřeným nádvořím a oplocenou zahradou (pergola, posezení, gril, ohniště) v krásné lokalitě na kraji obce u lesa.

3 ložnice / max 8 osob
číslo apartmánu: 1130

Kompletně zrekonstruovaná chalupa s oploceným dvorem (bazén, trampolína, pergola, gril) leží na kraji malé obce v malebné jihočeské oblasti ideální k cykloturistice jen 6 km od města Vodňany.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2016

Prohlíželo 147 lidí

Pěkně zrekonstruovaná chalupa s oploceným dvorem (bazén, trampolína, pergola, ohniště) leží na kraji malé obce v malebné jihočeské oblasti ideální k cykloturistice jen 6 km od města Vodňany.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2297

Akceptované poukázky a asociace