Zobrazit na mapě

Rozhledna Miloňová

Dřevěná rozhledna se nachází na vrchu Miloňová u Velkých Karlovic. Věž je vysoká 24 m a vyhlídkový ochoz má ve výšce 20 m. Vyhlídková plošina nabízí kruhový výhled na Javorníky, hřebeny Vsackých Beskyd a přilehlé okolí.

Rozhledna byla postavena roku 2012 a výstavba trvala deset měsíců. Nosné sloupy jsou tvořeny ze smrkové kulatiny. Věž se směrem k vrcholu zužuje do jehlanového tvaru.

Rozhledna leží v krásně přírodě a vede k ní oblíbená zelená turistická trasa z údolí Léskové. Pro rodiny s dětmi je určená dětská trasa Hledej poklad na Galiku. Rozhledna je veřejnosti volně přístupná.

Fotogalerie - Rozhledna Miloňová

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Rozhledna Miloňová je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Rozhledna Miloňová je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 172 lidí

Jednoduše zařízená valašská chalupa leží na neoploceném pozemku (posezení, gril) na překrásném místě zcela na samotě ve stráni v lese vysoko nad obcí s kouzelným výhledem na horské panorama.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 2283

Jednoduše vybavená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (bazén, trampolína, terasa s posezením, ohniště, sauna) na malebné valašské polosamotě v blízkosti lesa zcela na okraji obce.

6 ložnic / max 16 osob
číslo chaty: 0931
Dřevěná rozhledna se šindelovou střechou je vysoká 24 m a umožňuje kruhový výhled na Valašsko. Rozhlednu postavily Lesy ČR podle návrhu architekta Antonína Závady, který taktéž projektoval Jurkovičovu rozhlednu v Rožnově pod Radhoštěm.

Velmi pěkná chata v oplocené zahradě (zastřešené posezení, gril, dětský koutek) v obci v atraktivní turistické oblasti jen 500 m od koupaliště a jen 900 m od ski areálu Kyčerka.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1155

Stylová velmi pěkně zařízená chata s wellness místností (whirpool, infrasauna) v oplocené zahradě (terasa, pergola, krb, gril, dětský koutek) na tichém místě na kraji obce u lesa.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1378

Nová stylově zařízená chalupa k pronájmu se nachází na neoploceném pozemku (vířivka, zastřešená terasa, vyžití pro děti, ohniště) na malebném místě nedaleko lesa v kopci nad centrem valašské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2352

Kvalitně v moderním stylu zařízená chalupa k pronájmu leží ve velké zahradě (2 terasy, vyžití pro děti, koupací sud) na malebném místě nedaleko lesa na jižním svahu nad centrem valašské obce.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1746

Prohlíželo 109 lidí

Rezervováno včera

Zrekonstruovaná valašská chalupa k pronájmu se zahradou (posezení, krb, ohniště, vyžití pro děti) a hernou (stolní fotbálek, stolní tenis) leží na malebné polosamotě v horském údolí u potoka a lesa.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 1156

Stylově zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s neoploceným pozemkem (pergola s posezením a krbem) leží zcela na okraji městečka v malebné horské valašské lokalitě poblíž lesa. Ideální k turistice.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2069

Akceptované poukázky a asociace