Zobrazit na mapě

Muzeum strašidel Pelhřimov

Muzea

V pelhřimovském muzeu strašidel se dozvíte nejen jak strašidla vypadají, ale zároveň jakou mají pracovní náplň, koho se bát nemusíte a na koho si případně dát velký pozor. Ve sklepních prostorách domu na Masarykově náměstí naleznete strašidla, která se vyskytují nebo vyskytovala na Vysočině.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Muzeum strašidel Pelhřimov je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Muzeum strašidel Pelhřimov je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Stylově zařízený podkrovní vejmínek (apartmán) v zadní části chalupy se samostatným vchodem a samostatnou oplocenou zahradou (koupací káď, posezení, gril, ohniště) na kraji obce na Pelhřimovsku.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2227

Prohlíželo 130 lidí

Pěkná účelně zařízená chalupa leží v oplocené zahradě (posezení, ohniště) v malé obci v malebné krajině jihozápadní Vysočiny jen 7 km od Pelhřimova s mnoha možnostmi ke krásným výletům do okolí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1728
Víte, kdo je Hejkal nebo Meluzína, jak vypadají a co dělají? Vše o nich a mnoha dalších strašidlech se dozvíte v Muzeu strašidel v Pelhřimově.

Prohlíželo 154 lidí

Zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy na okraji malé obce s uzavřeným dvorem (pergola, posezení, krb) a oplocenou zahradou (bazén, trampolína) s okolím ideálním k cykloturistice.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1431

Zcela jednoduše zařízená chalupa na neoploceném pozemku (ohniště) leží na klidném místě na okraji obce v malebné krajině jihozápadní Vysočiny jen 3 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1865

Prohlíželo 169 lidí

Rezervováno 23. 4.

Zcela samostatná pěkně zařízená část dvojdomku (chalupy) s vlastním vchodem v neoplocené zahradě (posezení, ohniště) na klidném místě na kraji obce jen 0,9 km od přehrady Trnávka (koupání, rybaření).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1512

Mimořádně atraktivní chalupa s oplocenou zahradou (bazén, terasa s posezením, dětský koutek, zahradní domeček) a s uzavřeným dvorem (vířivka, posezení, krb) na okraji malé vesničky.

5 ložnic / max 14 osob
číslo chalupy: 1659

Prohlíželo 101 lidí

Jednoduše zařízená vesnická chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (gril, ohniště) leží v malé obci 14 km od Pelhřimova (Muzeum rekordů a kuriozit). Ideální k cykloturistickým výletům.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 2226

Prohlíželo 219 lidí

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chata na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na romantické samotě v údolí v malebné přírodě Vysočiny jen 14 km od Pelhřimova. Cykloturistika.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1165

Akceptované poukázky a asociace