Obce a města

Luhačovice jsou díky svému umístění v půvabném údolí chráněné oblasti Bílé Karpaty považovány za jedny z nejkrásnějších lázní u nás. Přispívá k tomu i originální a krásná architektura lázeňských domů, pocházející od Dušana Jurkoviče.

Luhačovické minerální prameny, které jsou vysoce hodnoceny  v celé Evropě, zapříčinily prudký rozvoj lázeňství v počátku minulého století. Nejznámější pramen je Vincentka. V současné době se zde léčí pacienti s nemocemi oběhového, trávicího a dýchacího ústrojí a s poruchami pohybového aparátu.

K úspěšné lázeňské léčbě však také přispívá pobyt v překrásném čistém přírodním prostředí a v neposlední řadě také možnost aktivního odpočinku a kulturního a společenského vyžití. K Luhačovicím neodmyslitelně patří i různé hudební festivaly, divadelní představení, koncerty, ale i diskotéky. Pro milovníky sportu pak je zde k dispozici  mnoho možností, ať už je to tenis, squash, koně nebo turistika.  

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Luhačovice je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Luhačovice je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 10x

Luxusní chata se zastřešenou terasou (vířivka, posezení, gril) leží na oploceném pozemku (sauna, trampolína, vyžití pro děti) na malebné samotě jen 10 km od lázní Luhačovice.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2115

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (koupací sud, posezení, gril), saunou a stodolou (společenská místnost) leží v obci na úpatí Bílých Karpat jen 100 m od místního koupaliště.

4 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 2124
Luhačovice jsou díky svému umístění v půvabném údolí chráněné oblasti Bílé Karpaty považovány za jedny z nejkrásnějších lázní u nás. Přispívá k tomu i originální a krásná architektura lázeňských domů, pocházející od Dušana Jurkoviče.

Útulná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, gril) v chatové rekreační oblasti na atraktivním klidném místě pod Mikulčiným vrchem v Bílých Karpatech.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2235

Jednoduše zařízený apartmán na chalupě se zcela samostatným vchodem s možností využití dvora (posezení, gril, ohniště) se nachází v obci v malebné krajině Bílých Karpat (Lopeník, Velká Javořina).

2 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 1969

Pěkně zařízený lovecký apartmán v prvním patře penzionu s možností využití bazénu a tělocvičny v obci obklopené lesy na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů cca. 20 km od Zlína.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 0312

Pěkně zařízený Valašský apartmán v prvním patře penzionu s možností využití bazénu a tělocvičny v obci obklopené lesy na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů cca. 20 km od Zlína.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 1709

Stylově zařízený podkrovní apartmán v apartmánovém domě s dětskou hernou leží na oploceném pozemku (posezení, krb) v okrajové části obce nedaleko lesa s možností pěkných vycházek do přírody.

2 ložnice / max 6 osob
číslo apartmánu: 1710

Velmi pěkně zařízený prázdninový dům (chalupa) k pronájmu s oploceným pozemkem (bazén, lehátka, posezení, gril) leží v obci v malebné krajině jižní části Hostýnských vrchů jen 20 km od centra Zlína.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 2181

Akceptované poukázky a asociace