Zobrazit na mapě

Kocourov - lyžařské středisko

Turistické zajímavosti

Ski areál Kocourov leží 7 km od Klatov. Ocení ho rodiny s dětmi, začátečníci i skvělí lyžaři. Pro vyznavače snowboardu je připraven místní snowpark. O děti se postará lyžařská škola, k dispozici je půjčovna potřebného vybavení. A po lyžování si mohou děti pohladit zvířátka v mini zoo, např. poníka Čerta nebo oslíka Oldu.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Kocourov - lyžařské středisko je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Kocourov - lyžařské středisko je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (terasa s posezením, gril) v chatové rekreační oblasti u lesa jen 150 m od Hnačovského rybníka v turisty oblíbeném regionu šumavského podhůří.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chaty: 1539

Dnes zobrazeno 9x

Skromně vybavená chata zcela na kraji obce v ohrazené zahradě (bazén, posezení, ohniště) přímo u výběhu s koňmi (možnost jízdy na koni) jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1015
Ať už jste začátečníci, pokročilí lyžaři nebo snowboardisté, ski areál Kocourov nedaleko Klatov, má skvělé podmínky pro všechny. I pro rodiny s dětmi.

Dnes zobrazeno 11x

Rezervováno 26. 3.

Skromně zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, posezení, ohniště) zcela na kraji pošumavské obce přímo u výběhu s koňmi jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2373

Dnes zobrazeno 13x

Pěkná jednoduše zařízená chata leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, ohniště) v nevelké chatové osadě na malebném místě u lesa s výhledem k rekreačnímu rybníku Valcha (koupání).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1763

Kvalitně zařízený rekreační dům s velkou oplocenou zahradou (bazén, posezení, gril, houpačky, pískoviště) v tiché části obce s částečným výhledem k hradu Velhartice. Cykloturistika.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 0713

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (terasa se zahradním nábytkem, ohniště) na okraji malé osady nedaleko lesa v malebném šumavském prostředí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2263

Stylová velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (pergola s posezením, krb) leží v malebné šumavské přírodě v malé obci s nespočtem možností k turistickým výletům a cykloturistice.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1538

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu v oplocené zahradě s bohatým sportovně-rekreačním vyžitím (bazén, trampolína, hřiště, terasa, gril, vyžití pro děti) leží na kraji malé pošumavské obce.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1537

Akceptované poukázky a asociace