Zobrazit na mapě

Aquapark Kohoutovice

Aquapark Kohoutovice je oblíbeným sportovně-relaxačním areálem ve městě Brně. Jeho prostředí je ideální pro strávení několika hodin relaxace a vodních radovánek.

Aquapark Kohoutovice láká rodiny s dětmi i plavce. Slouží nejen veřejnosti, ale také školám a sportovním oddílům. Vášnivým plavcům je určen velký 25 metrový plavecký bazén s šesti drahami. Zájemci o kondiční plavání tak mají dostatek prostoru pro zdravý pohyb. Pro návštěvníky toužící po relaxaci je k dispozici zejména rekreační bazén, který potěší hlavně díky přítomnosti vodních trysek, perličkových roštů či vodních chrličů. Pro odvážnější je připraven zejména tobogán dlouhý 90 metrů a také divoká řeka.

Whirlpool (vířivka) je dalším místem vyhledávaným k pohodlnému odpočinku. Nejmenší návštěvníky potěší dětské brouzdaliště s vodním hřibem. Před odchodem se každý jistě rád prohřeje v sauně nebo páře. Za horkých letních dnů naopak přijde vhod bazén na střeše s prostorem pro opalování. Součástí aquaparku je i klimatizovaná posilovna.

Bližší informace ohledně otevírací doby, ceníku a kontaktu naleznete na www.aquapark-kohoutovice.cz.

Fotogalerie - Aquapark Kohoutovice

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Aquapark Kohoutovice je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Aquapark Kohoutovice je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prohlíželo 101 lidí

Pěkná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží v částečně oplocené zahradě (terasa, gril) v malebném lesnatém prostředí chatové osady v blízkosti rybníka (rybaření) jen 6 km od propasti Macocha.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2101

Pěkná jednoduše zařízená chata v částečně oplocené zahradě (bazén, posezení, gril) v lesnatém prostředí chatové osady v blízkosti rybníka (přírodní koupání, rybaření) jen 6 km od propasti Macocha.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1514
Brněnský Aquapark Kohoutovice je oblíbeným sportovně-relaxačním areálem nejen pro obyvatele města, ale i pro turisty, kteří přijeli do Brna na výlet. K dispozici je 25 metrový plavecký bazén, relaxační bazén, vodní atrakce, dětské brouzdaliště a mnoho dalšího.

Velmi pěkná chata k pronájmu s vinným sklípkem a oplocenou zahrádkou s terasou (posezení, gril) leží na okraji obce v uličce s vinnými sklípky v atraktivním regionu severního Znojemska.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2003

Kvalitně zařízená atraktivní chalupa s terasou a relaxační místností (vířivka, šipky) v oplocené zahradě (posezení, krb) v tiché ulici v obci 2,5 km od rybníka Olšovec a 7 km od propasti Macocha.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1209

Rezervováno 22. 4.

Pěkně zařízený apartmán (vejmínek chalupy) k pronájmu se samostatnou předzahrádkou a samostatným vchodem leží v obci v atraktivním regionu severního Znojemska. Ideální k cykloturistice.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 2221

Velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu leží na neoploceném pozemku (velká pergola s posezením, gril, ohniště) na malebném místě na polosamotě zcela na okraji obce v atraktivním regionu Znojemska.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1954

Pěkná jednoduše zařízená chata na neoploceném pozemku (terasa sposezením, ohniště, vyžití pro děti) na malebném místě zcela na kraji obce jen 5 km od Moravského Krumlova.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 0807

Jednoduše zařízený rekreační areál k pronájmu s hernou (stolní tenis, kulečník) a oploceným pozemkem (hřiště, posezení, gril, ohniště) leží na malebném místě u lesa v blízkosti Níhovského rybníka.

11 ložnic / max 38 osob
číslo chaty: 2329

Akceptované poukázky a asociace