Zobrazit na mapě

Alenina lhota - golf Čertovo břemeno

Turistické zajímavosti

Osmnáctijamkové hřiště Čertovo břemeno leží ve středu Přírodního parku Jistebnická vrchovina. Pro toto golfové hřiště jsou charakteristické roztroušené zbytky kamenného břemene. Ty po sobě podle legendy zanechal čert, který se snažil zabránit výstavbě kostela v nedaleké obci tím, že na něj hodlal shodit skálu. Přiletěl však pozdě, kostel byl již posvěcen a čert svým břemenem vzteky mrštil o zem právě na území dnešního Čertova břemena.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Alenina lhota - golf Čertovo břemeno je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Alenina lhota - golf Čertovo břemeno je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkně zařízená chata k pronájmu leží v částečně oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) v klidné chatové osadě na okraji městečka jen 10 km od sportovně-rekreačního areálu Monínec.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2162

Účelně zařízená vesnická chalupa s oploceným dvorem (bazén, stolní tenis, posezení, gril) leží na okraji obce nedaleko lesa v malebné jihočeské krajině s možností krásných výletů do okolí.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1853
Golfové hřiště má 18 jamek, je obklopeno Přírodním parkem Jistebnická vrchovina. Jeho vznik je opředen legendou o čertovi.

Dnes zobrazeno 9x

Kvalitně zařízený rekreační dům (moderní chalupa) k pronájmu s krásným bazénem, venkovním posezením, grilem a ohništěm se nachází na kraji obce na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2306

Velmi pěkně zařízený prázdninový dům k pronájmu leží ve velké oplocené zahradě (zapuštěný bazén, terasa s posezením, zahradní krb) v tiché ulici na okraji jihočeské obce. Ideální k cykloturistice.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 2204

Zrekonstruovaná vesnická chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (bazén, terasa s posezením, gril) leží na okraji malé vesničky v malebné jihočeské krajině jen 12 km od Tábora.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 1619

Prohlíželo 111 lidí

Stylově zařízená chalupa s bohatým zábavně-relaxačním zázemím (bazén, vířivka, sauna, herna, pergola a grilovna) leží na velmi pěkném místě u rybníka v malé jihočeské obci na Táborsku.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2309

Pěkná jednoduše zařízená chalupa k pronájmu s uzavřeným dvorem (pergola s posezením, gril, ohniště) v malé tiché obci u rybníka jen 7 km od Tábora v oblasti ideální pro cykloturistické výlety.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1465

Jednoduše zařízená chata k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril) a překrásným přírodním pozemkem se 2 zatopenými lomy (přírodní koupání) a ohništěm leží v malé obci na Sedlčansku.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2327

Akceptované poukázky a asociace