Zobrazit na mapě

Termální koupaliště Velké Losiny

Turistické zajímavosti

Součástí lázeňské léčby ve Velkých Losinách jsou koupele v termálním koupališti. To je přístupné i pro veřejnost, otevřeno je v měsících od května do září. Nachází se v severní části lázeňského parku. Návštěvníky možná zpočátku překvapí typický sirný odér, který se z termálního koupaliště line. Je to díky složení léčivých termálních pramenů, kterými je bazén napájen. Návštěva termálního koupaliště bude jistě velkým zážitkem pro velké i malé návštěvníky. Termální koupel má léčivé účinky především na pohybové ústrojí. V létě je možné zapůjčit si v areálu koupaliště lehátko a střídat léčivé koupele s příjemným sluněním.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Termální koupaliště Velké Losiny je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Termální koupaliště Velké Losiny je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkná chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (pergola s posezením, gril) v chatové osadě pod lesem na okraji obce jen 3 km od lázní Velké Losiny (zámek, termální koupaliště).

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1736

Nová mimořádně atraktivní stylově zařízená roubená chalupa na neoploceném pozemku (bazén, trampolína, posezení, gril, dětský koutek) leží v okrajové části obce jen 3 km od termálního koupaliště.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 1636
Koupel v termálním koupališti Velké Losiny je opravdu požitkem. Nad příjemně teplou vodou z léčivých pramenů se neustále vznáší bílý opar. V rohu hlavního bazénu je nepřetržitý přítok teplé vody z termálního sirovodíkového pramene Karel. Koupel má blahodárné účinky převážně na kožní choroby a nemoci pohybového ústrojí.

Prostorná chalupa k pronájmu leží na oploceném pozemku (zahradní nábytek, gril, ohniště) v přímém sousedství rybníka (rybaření) na okraji obce jen 5 km od lázeňské obce Velké Losiny (koupaliště).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2059

Pěkná v retro stylu zařízená chata na neoploceném pozemku (terasa, posezení, krb) leží na klidném a malebném místě v horské chatové osadě nedaleko lesa jen 4,5 km od přehrady Krásné (koupání).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1838

Prohlíželo 191 lidí

Mimořádně pěkná chata s terasou ve velké zahradě (zapuštěný bazén, stolní tenis, ruské kuželky) v atraktivní turisticko-rekreační oblasti obklopené lesy jen 300 m od místního ski areálu.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 0665

Prohlíželo 134 lidí

Malá dřevěná jednoduše zařízená chata k pronájmu v oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) v rekreační obci u řeky v krásné pro turisty přitažlivé krajině Jeseníků jen 400 m od místního ski areálu.

1 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1453a

Malá dřevěná jednoduše zařízená chata k pronájmu na oploceném pozemku v rekreační obci u řeky v krásné pro turisty a cykloturisty přitažlivé krajině Jeseníků jen 400 m od místního skiareálu.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1453b

Prohlíželo 275 lidí

Velmi pěkně zařízená chalupa v zahradě s bazénem, stolním tenisem a terasou u potoka v klidné části obce v atraktivní krajině Jeseníků (ideální k turistice a lyžování) jen 15 km od lázní Velké Losiny.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0927

Akceptované poukázky a asociace