Obce a města

Dominantou hlavního města Prahy je samozřejmě Pražský Hrad. Pro veřejnost je přístupný Starý královský palác, Obrazárna, Katedrála Svatého Víta a Rožmberský palác. Nejatraktivnějším místem pro návštěvníky Prahy je bezesporu Karlův most s jeho třiceti sochami a dvěma krásnými věžemi, na které lze vystoupat. Na Staroměstském náměstí každou celou hodinu mohou turisté pozorovat, jak na orloji ožijí postavy dvanácti apoštolů.

Václavské náměstí a pěší zóna zvou k nákupům v mnoha luxusních obchodech. Po Národní třídě je možné dojít k Vltavě k okouzlující budově Národního divadla. V Praze najdou návštěvníci také botanickou zahradu, krásnou zoologickou zahradu, mnoho muzeí, galerií a parků. K hromadné dopravě slouží především metro, dále tramvaje a autobusy.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Praha je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Praha je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Jednoduše zařízená chata leží v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína) v chatové oblasti na okraji Prahy s dobrou dostupností do centra (spojení MHD). Aquapark Aquapalace 16 km.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 0549

Dnes zobrazeno 14x

Jednoduše a skromně zařízená chata k pronájmu v duchu retro s velkým oploceným pozemkem (posezení, gril) leží na okraji obce jen 200 m od řeky Berounky a cca. 20 km od centra Prahy.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2173
Krásné a proslulé hlavní město České republiky Praha si nelze celé prohlédnout za jediný den. Je zde mnoho pamětihodností a zajímavostí. Návštěvníci, kteří přijeli do Prahy automobilem, by jej měli nechat na některém záchytném parkovišti na okraji města a pokračovat dál městskou hromadnou dopravou.

Prohlíželo 100 lidí

Kvalitně velmi pěkně zařízený rekreační dům k pronájmu leží v pečlivě udržované oplocené zahradě (bazén, posezení, krb, ohniště) v malé tiché obci v mikroregionu Ladův kraj jen 20 km od Prahy.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1707

Vkusně a útulně zrekonstruovaná chalupa (2 apartmány) k pronájmu s koupacím sudem a posezením s grilem v malebné krajině Ladova kraje jen 5 km od Velkých Popovic (pivovar).

3 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 2278

Zděný jednoduše zařízený rekreační objekt s malou oplocenou zahrádkou (gril) v okrajové části města asi 1 km od koupaliště. Ideální k poznávání krás CHKO Kokořínsko. Cykloturistika.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 1262

Dnes zobrazeno 19x

Pěkná jednoduše zařízená chaloupka k pronájmu v oplocené zahradě (nafukovací vířivka, posezení, ohniště) na kraji obce v malebné krajině CHKO Křivoklátsko jen 800 od řeky Berounky.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chalupy: 1660

Dobře zařízená chalupa se saunou a s uzavřeným dvorkem (bazén, posezení, krb) v malé obci přímo pod horou Říp. Ideální k výletům do CHKO České Středohoří, Kokořínsko a do okolí Prahy.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 0971

Dnes zobrazeno 14x

Kvalitně zařízená moderní chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (terasa s posezením a krbem) leží v atraktivní chatové rekreační oblasti u přehrady Slapy (koupání, rybaření, plavba parníkem, …).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 1922

Akceptované poukázky a asociace