Benefit Plus Ubytování - dovolená přes benefity

 

Proměňte své zaměstnanecké benefity za ubytování na našich chatách a chalupách po celé České republice i na Slovensku a užijte si zaslouženou dovolenou dle svých představ.

Objednávejte snadno a rychle ubytování pro dovolenou na chatě

Při objednání ubytování na webu ddstour.cz uveďte do poznámky, že chcete pro platbu využít benefity z programu Benefit Plus. Zaplatit můžete kartou Benefit Plus nebo objednávkou (tištěnou i v podobě SMS). Platbu přes program Benefit Plus je nutné oznámit ihned při vytvoření rezervace a to např. při on-line rezervaci uvedením hesla "BENEFIT PLUS" do poznámky. Platba kartou bez čipu se realizuje po telefonické konzultaci.

Pro platbu kartou s čipem: po odeslání objednávky Vám bude doručen potvrzovací e-mail s odkazem na  stránku s instrukcemi pro provedení platby Vaší kartou Benefit plus on-line. 

Rezervovat pobyt


Dovolenou si tak můžete vybrat v klidu domova na našem webu z pestré nabídky ubytování na chatách a chalupách v ČR i na Slovensku. Rezervujte svou dovolenou přes Benefit Plus a podpořte tak české společnosti v jejich podnikání namísto podpory mezinárodních serverů typu booking. 

Podmínky využití Benefit Plus

V případě platby přes program Benefit Plus nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program Benefit Plus nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí.  

Naši nabídku najdete i v cafeterii na www.benefit-plus.cz, kde najdete možnost objednávek ubytování u DDS TOUR.

Dalším tipem, kde můžete uplatnit své benefity, je  ubytování v penzionu Vratislavský dům nebo v penzionu Schwarzenberský seník. Oba se nacházejí v jihočeské Třeboni a jejich provozovatelem je naše společnost DDS TOUR s.r.o.

 

Akceptované poukázky a asociace