Karta Benefit Plus - platba za dovolenou v ČR

Platba kartami Benefit Plus  je možná snadno a rychle i bez předchozí objednávky v aplikaci Benefit Plus.

Při objednání ubytování na webu ddstour.cz uveďte do poznámky, že chcete pro platbu využít program Benefit Plus. Platbu je nutné oznámit ihned při vytvoření rezervace a to např. při online rezervaci uvedením hesla BENEFIT PLUS do poznámky.

Platba kartou Benefit Plus bez čipu je rychlá, realizuje se po telefonu, nadiktujete pouze číslo karty, ověření a platba proběhne obratem. Při platbě prostřednictvím karty Benefit plus s čipem postupujte následovně. U své on-line objednávky týdenního pobytu na chatě či chalupě uveďte do poznámky „platba Benefit plus kartou“. Po odeslání objednávky Vám bude doručen potvrzovací e-mail s odkazem na  stránku s instrukcemi pro provedení platby Vaší Benefit plus kartou on-line. 

Rezervovat pobyt

 

Podmínky využití karty Benefit Plus

V případě platby přes program Benefit Plus nejsou zákazníkovi poskytovány žádné slevy ze základní ceny. Přes program Benefit Plus nelze hradit pobyty kratší než 7 nocí. 

Naši nabídku ubytování na chatách najdete v cafeterii na www.benefit-plus.cz.

Kromě ubytování na našich chatách a chalupách, můžete své benefity uplatnit i v penzionech Schwarzenberský seník a Vratislavský dům. Tyto penziony najdete v Třeboni, v krásné jihočeské krajině. Jejich provozovatelem je naše společnost DDS TOUR s.r.o.

 

Akceptované poukázky a asociace