Zimní dovolená 2025

DDS TOUR nabízí zimní dovolenou 2025 na chatách a chalupách v ČR a na Slovensku. Týdenní zimní pobyty jsou převážně zaměřeny na aktivní zimní dovolenou spojenou s lyžováním, ať už na sjezdovkách nebo v blízkosti běžeckých tratí.

Stejně jako v letních měsících, tak i pro dovolenou v zimě máme připraveny speciální nabídky s výběrem vhodných objektů z našeho katalogu.

Nabídky pro zimní dovolenou

  • Lyžování ČR a Slovensko  - v této nabídce jsme vybrali objekty, které jsou ideální pro aktivní pobyty spojené s lyžováním.
  • Zimní pobyty o jarních prázdninách - kompletní nabídka pobytů pro všechny termíny jarních prázdnin.
  • Levná dovolená v zimě  - chaty a chalupy s nejlevnější dovolenou v zimním období.
  • Silvestr 2024 -  k zimě patří neodmyslitelně také Silvestr, i zde nabízíme výběr objektů, které mají doposud volný termín pro Silvestr 2024/2025.
  • Vánoce 2024 - chaty a chalupy s volným termínem pro vánoční pobyty na horách.

Doufáme, že si zimní dovolenou na našich chatách a chalupách užijete. 

Ilustrační obrázky lyžování 

Fotogalerie - Zimní dovolená 2025


Související chaty a chalupy

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, travnatá plocha pro míčové hry, stolní tenis, posezení) v malé obci na úpatí Žďárských vrchů a nedaleko mikroregionu Toulovcovy Maštale.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0841

Stylová nově zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s dobově zařízenou obytnou místností (krb, kachlová kamna), uzavřeným dvorkem a pergolou leží ve vinařské obci v regionu ideálním k cykloturistice.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 1612
Chystáte se v zimně na dovolenou. Vyberte si z našich nabídek pro zimní pobyty v oblíbených zimních destinacích v blízkosti lyžařských středisek nebo udržovaných běžeckých tratí.

Prohlíželo 227 lidí

Útulně a pěkně zařízená chata v částečně oplocené zahradě (posezení, gril, ohniště) zcela na kraji obce jen 500 m od rekreačního rybníka a jen 3 km od Humpolce (zřícenina hradu Orlík).

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 0718

Velmi pěkná novostavba chalupy k pronájmu s oplocenou zahradou (terasa, gril) leží na okraji obce v malebné krajině Železných hor jen 4 km od vodní nádrže Seč (koupání, vodní sporty).

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2341

Velmi pěkně zařízená chata se saunou a terasou (posezení, krb) na velkém přírodním pozemku na malebné polosamotě u lesa a horského potoka v horském údolí na úpatí hory Radhošť.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1548

Prohlíželo 176 lidí

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Velmi pěkná vkusně zařízená chata k pronájmu s krbem na neoploceném pozemku (pergola s posezením) na malebném místě pod lesem v blízkosti řeky a cyklostezky Bečvy.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1631

Akceptované poukázky a asociace