Ubytování na chatě u sjezdovky

Hledáte ubytování na horách u sjezdovky? Chaty přímo u sjezdovky jsou pro zimní dovolenou samozřejmě nejžádanějším artiklem. Výpis pod tímto článkem zobrazuje chaty a chalupy, které mají sjezdovku v bezprostřední blízkosti. 

Kompletní výpis objektů  pro zimní dovolenou s možností lyžování je k dispozici v nabídce Zimní dovolená. V této nabídce  jsou zahrnuty i chaty, které se nenacházejí v bezprostřední blízkosti sjezdovek. Lyžařská střediska jsou vždy poblíž.

Nabídka zimní dovolené je členěna i podle oblastí, takže si můžete vybrat například chaty a chalupy pro zimní dovolenou v Krkonoších, nebo ubytování pro zimní dovolenou v Jeseníkách.  


Související chaty a chalupy

Útulná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivý sud, sudová sauna, vyžití pro děti, posezení, krb) v rekreační horské oblasti (ideální k turistice) a jen 100 m od místního ski areálu.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2151

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) u potoka na okraji obce jen 100 m od ski areálu Stará Ves a s množstvím turistických tras v okolí.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 2344
Ubytování na chatách a chalupách u sjezdovky ve vybraných objektech z nabídky zimní dovolené v ČR. U článku najdete výpis chat které mají sjezdovku do 500 m chaty.

Pěkná moderní novostavba rekreačního domu k pronájmu se saunou a zahradou (zastřešená terasa, gril, ohniště) leží nedaleko lesa v malebné horské rekreační obci pod Červenohorským sedlem.

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 23104

Prohlíželo 219 lidí

Mimořádně pěkná chata s terasou ve velké zahradě (zapuštěný bazén, stolní tenis, ruské kuželky) v atraktivní turisticko-rekreační oblasti obklopené lesy jen 300 m od místního ski areálu.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 0665

Nová kvalitně zařízená chata resp. samostatná polovina chaty v oploceném areálu (bazén, hřiště, posezení, krb) zcela na kraji města přímo u lyžařského areálu Kněžický vrch (2 lanovky).

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1140

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitým pozemkem (vířivka, trampolína, pergola s posezením a krbem) leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2011

Prohlíželo 284 lidí

Atraktivní moderně zařízená chalupa se saunou k pronájmu leží na neoploceném pozemku (pergola, krb, trampolína, bohaté vyžití pro děti – POHÁDKOVÁ VESNIČKA) na kraji obce jen 200 m od sjezdovky.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2119

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitě řešeným pozemkem s venkovním posezením a ohništěm leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

2 ložnice / max 9 osob
číslo chaty: 2362

Akceptované poukázky a asociace