Ubytování na horách

České i slovenské hory patří k neoblíbenějším místům dovolené našich i zahraničních turistů. Pobyty na horách nabízíme v těchto oblastech:

Zimní krajina

Objevte kouzlo českých a slovenských hor. Záleží jen na Vás, zvolíte-li ubytování na samotě v lůně lesa či známém středisku. Cestovní agentura DDS TOUR nabízí všem svým klientům cenově zajímavé a přitom komfortní ubytování na horách v termínech letní i zimní dovolené.

Hory v zimě

Máte rádi zimní sporty? Nezáleží na tom, zda jste pokročilý lyžař či snowboardista nebo úplný začátečník, běžkař či sáňkař. Naše hory nabízejí všem milovníkům sněhu dostatek vyžití.

Výběr těch nejvhodnějších chat a chalup pro zimní pobyty na horách najdete v nabídce Lyžování ČR a Slovensko.

Ubytování České hory – léto

Díky jedinečné síti turistického značení jsou české hory v letním období doslova rájem všech turistů a cykloturistů. Objekty pro letní dovolenou v horských oblastech najdete v našem On-line Katalogu, který je členěn podle oblastí.

Hory na Slovensku

Řada českých turistů stále častěji využívá pohostinnosti slovenských hor. Všem milovníkům zimních sportů je na Slovensku k dispozici přes 1000 lyžařských vleků a lanovek. Díky vynikajícím sněhovým podmínkám, skvělým tratím pro sjezd, snowboarding i běžkování a nadstandardním službám v moderně vybavených střediscích se mohou Slovenské hory směle porovnávat s vyhlášenými lyžařskými zeměmi. Svou krásu mají i v letním období. Ubytování na Slovensku nabízíme v létě i v zimě.


Související chaty a chalupy

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, travnatá plocha pro míčové hry, stolní tenis, posezení) v malé obci na úpatí Žďárských vrchů a nedaleko mikroregionu Toulovcovy Maštale.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0841

Velmi pěkná novostavba chalupy k pronájmu s oplocenou zahradou (terasa, gril) leží na okraji obce v malebné krajině Železných hor jen 4 km od vodní nádrže Seč (koupání, vodní sporty).

4 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2341
České i slovenské hory patří k neoblíbenějším místům dovolené našich i zahraničních turistů. Nabízíme pobyty na chatách a chalupách v ČR i na Slovensku.

Prohlíželo 179 lidí

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Prohlíželo 155 lidí

Atraktivní moderně zařízená chalupa se saunou k pronájmu leží na neoploceném pozemku (pergola, krb, trampolína, bohaté vyžití pro děti – POHÁDKOVÁ VESNIČKA) na kraji obce jen 200 m od sjezdovky.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2119

Stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (vířivka, dřevěné posezení, gril) leží u lesa v okrajové části obce v severní části Beskyd s nádherným výhledem do širokého okolí.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 23106

Překrásná stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (sauna, posezení, gril, ohniště, vyžití pro děti) u lesa v atraktivní lokalitě Národního Krkonošského parku.

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2028

Velmi pěkná horská chata s kulečníkem a saunou leží na neoploceném pozemku (terasa s posezením, koupací sud) v malebném prostředí Krkonošského národního parku zcela na okraji obce u lesa.

14 ložnic / max 42 osob
číslo chaty: 2103

Akceptované poukázky a asociace