Pobyty na chatách a chalupách se psem

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vám tímto článkem přiblížili možnosti ubytování se psem (domácím zvířetem) na chatách a chalupách z naší nabídky.

V našem internetovém katalogu chat a chalup k pronájmu naleznete u každého objektu piktogram se psem nebo s přeškrtnutým psem. Je-li pes červeně přeškrtnutý, znamená to, že pobyt se psem je na této chatě zakázán. To platí pro psy všech velikostí a plemen bez výjimky.

Ukázka ikonky u chat a chalup, kde je pobyt se psem povolen. Ukázka ikonky u chat a chalup, kde není pobyt se psem povolen.

Pokud je pes na chatě povolen, počítá se, že pobytu se zúčastní vždy maximálně 1 pes. Má-li zákazník psů více, je třeba tuto skutečnost uvést do příslušných kolonek v rezervačním formuláři. Naši administrátoři pak tuto skutečnost poptají u majitele objektu a pokud ji ten odsouhlasí, bude Vám i Vaše rezervace potvrzena. V opačném případě Vás budou kontaktovat s náhradním řešením. Kromě počtu psů je potřeba do rezervačního formuláře uvést také jejich velikost a plemeno. Poplatek za psa je ve většině případů stanoven na 350,-Kč / týden, může však být nižší i vyšší.

Existují případy, že u některých chat je povolen pes pouze malého nebo maximálně středního plemene. V těchto případech je tato skutečnost uvedena v podrobném popisu rekreačního objektu. Nepovolenou velikost psa nelze do rezervačního formuláře zadat. Za malá plemena jsou považováni psi do 30 cm (měřeno v kohoutku), střední plemena do 60 cm a velká plemena nad 60 cm.

Rádi bychom také upozornili na to, že pes, který se rekreačního pobytu účastní, musí být naočkován proti vzteklině. Doklad o očkování proti vzteklině doporučujeme vzít s sebou na dovolenou. Provozovatelé chat a chalup si od Vás doklad o platném očkování mohou vyžádat.

Rezervovat dovolenou na chatě se psem

Akceptované poukázky a asociace