Levná dovolená s dětmi v ČR

Užijte si přírodu na rodinné dovolené v ČRNajít levný a přitom pro děti vhodný pobyt pro letní dovolenou v ČR není nic jednoduchého. Vybrali jsme proto několik chat a chalup z naší nabídky, které nabízejí levné ubytování a přitom mají parametry, které při dovolené s dětmi oceníte. Jde například o bazén, stolní tenis, trampolínu či uzavřenou oplocenou zahradu

Pokud Vám žádná z níže uvedených chat nebude vyhovovat, doporučujeme projít související nabídky Levná dovolené na chatě a Rodinná dovolená.

Neváhejte a vyberte si z naší nabídky levná dovolená s dětmi v ČR. Doporučené objekty se zobrazují níže pod nadpisem související chaty a chalupy.


Související chaty a chalupy

Prohlíželo 155 lidí

Rezervováno včera

Zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy na okraji malé obce s uzavřeným dvorem (pergola, posezení, krb) a oplocenou zahradou (bazén, trampolína) s okolím ideálním k cykloturistice.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1431

Prohlíželo 329 lidí

Stylová pěkně zařízená chalupa k pronájmu se saunou a stolním fotbalem v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, dětský koutek, gril) v malebné tiché lokalitě na kraji malé podhorské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1543
Vyhledali jsme za Vás ty nejlevnější chaty a chalupy pro dovolenou s dětmi. Užijte si levnou dovolenou na chatě s bazénem, trampolínou nebo stolním tenisem.

Komfortně zařízená prostorná chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, šipky, altánek, dětský koutek) v krkonošské obci s mnoha možnostmi k turistice a v zimě k lyžování.

6 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 9703

Prohlíželo 99 lidí

Prostorná jednoduše zařízená chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (bazén, trampolína, posezení) leží na malebném místě v šumavských lesích na polosamotě a je ideální pro turistickou dovolenou.

8 ložnic / max 28 osob
číslo chalupy: 1919

Pěkně zařízená zrekonstruovaná chalupa k pronájmu s oplocenou zahradou (bazén, sauna, vířivka, terasa, vyžití pro děti) leží na břehu řeky Moravy v malebné kopcovité krajině na úpatí Jeseníků.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 23103

Pěkně zařízený Valašský apartmán v prvním patře penzionu s možností využití bazénu a tělocvičny v obci obklopené lesy na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů cca. 20 km od Zlína.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 1709

Pěkně zařízený lovecký apartmán v prvním patře penzionu s možností využití bazénu a tělocvičny v obci obklopené lesy na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů cca. 20 km od Zlína.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo apartmánu: 0312

Velmi pěkná zrekonstruovaná chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, trampolína, hřiště, stolní tenis, pergola, vinárna) na kouzelné samotě u lesa v malebné krajině CHKO Český ráj.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 1765

Akceptované poukázky a asociace