Chata s vířivkou - dovolená s relaxací

Všem milovníkům relaxace nabízíme hit poslední doby pronájem chaty s vířivkou.  Při ubytování na chatě, která má ve své výbavě vířivku, whirpool nebo jacuzzi - hydromasážní vířivou vanu si můžete užít relaxaci téměř jako ve wellness centru. Navíc budete mít vířivku opravdu jen pro sebe. Přijeďte na chatu s vířivkou nyní i Vy a pořádně si zarelaxujte!

Zobrazit všechny chaty s vířivkou

Všechny chaty s vířivkou jsou také součástí nabídky pro náročnější klienty Wellness chaty pro dovolenou. Zde najdete i chaty a chlupy s vnitřním bazénem nebo saunou. 

Výběr ubytování s vířivkou na chatách a chalupách najdete v souvisejících objektech pod článkem. 


Související chaty a chalupy

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (vířivka, dřevěné posezení, gril) leží u lesa v okrajové části obce v severní části Beskyd s nádherným výhledem do širokého okolí.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 23106
Vířivka a whirpool - tento skvělý wellness produkt se pomalu začíná rozšiřovat i na chatách a chalupách. Objednejte si dovolenou na wellness chatě a zarelaxujte si v teplé vířivce. Chaty s vířivkou stojí za to!

Prohlíželo 195 lidí

Kvalitně zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, gril), vířivkou, saunou a trampolínou leží v chatové osadě v kopci pod lesem v malebné krajině severní části Beskyd (ideální k turistice).

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2021

Prohlíželo 290 lidí

Luxusní chalupa k pronájmu s bazénem a vlastním wellness (vířivka, infrasauna) leží na částečně oploceném pozemku (krb s udírnou, posezení) v klidné obci jen 7 km od Pecky (hrad, koupaliště).

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2132

Luxusní chalupa k pronájmu s wellness (vířivka, sauna), hernou (kulečník, stolní fotbálek), terasou (koupací sud, stolní tenis, posezení, gril) leží na neoploceném pozemku (trampolína) na okraji obce.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 2129

Prohlíželo 124 lidí

Rezervováno 27. 3.

Luxusní chata se zastřešenou terasou (vířivka, posezení, gril) leží na oploceném pozemku (sauna, trampolína, vyžití pro děti) na malebné samotě jen 10 km od lázní Luhačovice.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2115

Útulná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivý sud, sudová sauna, vyžití pro děti, posezení, krb) v rekreační horské oblasti (ideální k turistice) a jen 100 m od místního ski areálu.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2151

Krásná luxusně zařízená roubená chalupa k pronájmu s kachlovými kamny, wellness zázemím a sportovně-relaxačním vybavením pro děti i dospělé leží na okraji obce v oblasti Malé Fatry.

3 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 2238

Akceptované poukázky a asociace