Slevy pro zákazníky DDS TOUR

Cestovní agentura DDS TOUR pro Vás připravila celkový výčet partnerů a možností, kde můžete v roce 2024 získat slevy na týdenní pobyty na chatách a chalupách z její nabídky:

SENIORPASY A RODINNÉ PASY

Držitelům Seniorpasů a Rodinných pasů nabízíme:

  • slevu 10% poskytujeme na veškeré týdenní rekreační pobyty na chatách a chalupách ze základní ceny.

KORDIS JMK

Ve spolupráci s firmou KORDIS JMK (www.idsjmk.cz), která je koordinátorem Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje (IDS JMK), nabízíme držitelům předplatních jízdenek IDS JMK slevy na veškeré týdenní rekreační pobyty na chatách a chalupách z naší nabídky. Slevy poskytujeme ze základních cen rekreačních objektů v následující výši:

  • držitel měsíční předplatní jízdenky získává slevu 5%
  • držitel čtvrtletní předplatní jízdenky získává slevu 10%
  • držitel roční předplatní jízdenky získává slevu 15%

KLUB CELIAKIE

Členům Klubu celiakie nabízíme rovněž 10% slevu na týdenní pobyty na chatách a chalupách ze základních cen. Podporujeme tak nemocné celiakií, tedy ty, co musí celoživotně držet bezlepkovou dietu.

VĚRNOSTNÍ SLEVA PRO STÁLÉ ZÁKAZNÍKY

Věrnostní sleva 5% je poskytována všem klientům na veškeré týdenní pobyty na chatách a chalupách, kteří již využili našich služeb během let 2010 až 2023. Slevu je nutné uplatnit ihned při vytvoření rezervace a to např. při online rezervaci uvedením hesla KLIENT DDS do kolonky Poznámky.

SLEVA PRO PRONAJÍMATELE CHAT A CHALUP

Sleva 10% (maximálně však 3.000,-Kč) pro pronajímatele chat a chalup je určena všem pronajímatelům, kteří mají svůj rekreační objekt aktivně registrován u DDS TOUR. Sleva se opět vztahuje na veškeré týdenní pobyty na chatách a chalupách. 

 

Výše uvedené slevy nelze kombinovat navzájem. Vždy je možné využít pouze jednu z uvedených cen Slevového programu DDS TOUR. Slevu je třeba uplatnit ihned při vytvoření rezervace. Tyto slevy se rovněž nevztahují na rezervace těch objektů, které jsou již ve slevě (mají červený slevový piktogram).

 


Související chaty a chalupy

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724

Prohlíželo 328 lidí

Luxusní chalupa k pronájmu s bazénem a vlastním wellness (vířivka, infrasauna) leží na částečně oploceném pozemku (krb s udírnou, posezení) v klidné obci jen 7 km od Pecky (hrad, koupaliště).

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2132
Cestovní agentura DDS TOUR pro Vás připravila celkový výčet partnerů a možností, kde můžete v roce 2024 získat slevu na pobyt na chatě.

Útulná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivý sud, sudová sauna, vyžití pro děti, posezení, krb) v rekreační horské oblasti (ideální k turistice) a jen 100 m od místního ski areálu.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2151

Zcela samostatný apartmán ve stylové jihočeské chalupě s oploceným dvorem (pergola, krb) nabízí ubytování v atraktivním regionu CHKO Třeboňsko (ideální k cykloturistice) jen 3 km od centra Třeboně.

2 ložnice / max 5 osob
číslo apartmánu: 2013

Prohlíželo 148 lidí

Pěkně zařízený mobilní domek s malou přístavbou leží v částečně oploceném areálu (bazén, pergola, gril, ohniště) na okraji obce v klidné venkovské lokalitě jen 4 km od přírodního koupaliště Dolce.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1870

Prohlíželo 116 lidí

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (kulečník) a velkou neoplocenou zahradou (bazén, vířivý sud, trampolína, terasa, gril) leží na malebné polosamotě na okraji obce s výhledem na hory.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2034

Prohlíželo 257 lidí

Atraktivní moderně zařízená chalupa se saunou k pronájmu leží na neoploceném pozemku (pergola, krb, trampolína, bohaté vyžití pro děti – POHÁDKOVÁ VESNIČKA) na kraji obce jen 200 m od sjezdovky.

3 ložnice / max 12 osob
číslo chalupy: 2119

Velmi pěkná chalupa resp. stylové podkroví velké chalupy se samostatným vchodem a zahradou (bazén, pergola s posezením, krb) leží v malebné šumavské přírodě u rekreačního rybníku Olšina.

6 ložnic / max 24 osob
číslo chalupy: 1920

Akceptované poukázky a asociace