Zobrazit na mapě

Sky Bridge 721 - Dolní Morava

Turistické zajímavosti

Dolní Morava se může pyšnit světovým prvenstvím díky unikátnímu visutému mostu pro pěší, Sky Bridge 721 je totiž nejdelší visutý most na světě. První návštěvníci se po něm prošli v pátek 13. května 2022.

Visutá lávka vede od chaty Slaměnka nedaleko Stezky v oblacích přes údolí až k úbočí kopce Chlum. Při procházce po tomto mostu se místy ocitnete ve výšce až 95 metrů, lávka je široká něco málo přes metr a ujdete po ní 721 m. Sky Bridge 721 spojuje dva horské hřebeny Slamník a Chlum. Z výšky 1 116 m n. m. se vám otevře neuvěřitelný výhled na pohoří Kralický Sněžník. Vaše cesta může pokračovat naučnou stezkou Most času s prvky rozšířené reality. 

K mostu vás pohodlně vyveze lanovka a svůj zážitek můžete ještě znásobit pobytem v prosklené panoramatické restauraci Skalka. Kromě jiných prestižních ocenění se Sky Bridge 721 dostal také do TOP seznamu 50 nejlepších míst světa.

V atraktivní oblasti Dolní Morava nabízíme chaty a chalupy pro ubytování v každém ročním období, prohlédněte si nabídky Dolní Morava a Ubytování Dolní Morava s dětmi.

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Sky Bridge 721 - Dolní Morava je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 12x

Velmi pěkně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (posezení, krb) na malebném místě na okraji horské obce nedaleko lesa na úpatí Kralického Sněžníku jen 3 km od Stezky v oblacích.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1158

Dnes zobrazeno 8x

Rezervováno 25. 4.

Jednoduše a účelně zařízená chata s infrasaunou, terasou (posezení, krb) a bazénem na horním konci horské osady nedaleko lesa s krásným výhledem na okolní hory a ideálními podmínkami k turistice.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 1239
Sky Bridge 721 je nejdelší visutý most na světě, ocitnete se ve výšce až 95 metrů s fantastickým výhledem na krajinu Dolní Moravy.

Dnes zobrazeno 14x

Stylová účelně zařízená chalupa s hernou (kulečník, stolní fotbálek) ve velké zahradě (zapuštěný bazén, tenisový kurt, stolní tenis) leží na horním konci obce na kouzelném místě u lesa a louky.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 9540

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Rezervováno 25. 4.

Pěkná jednoduše zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, hřiště, terasa s posezením, krb) se nachází na polosamotě na kraji obce s možností krásných výletů do Jeseníků i Orlických hor.

3 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1634

Dnes zobrazeno 19x

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s infrasaunou v zahradě s bazénem a pergolou (posezení, gril) leží v okrajové části města v dosahu mnoha turistických cílů (Kralický Sněžník, Suchý vrch, …).

6 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2033

Dnes zobrazeno 18x

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (kulečník) a velkou neoplocenou zahradou (bazén, vířivý sud, trampolína, terasa, gril) leží na malebné polosamotě na okraji obce s výhledem na hory.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2034

Stylová roubená chalupa s infrasaunou na neoplocené zahradě (hřiště, bazén, posezení, ohniště) na kraji malé obce nedaleko lesa v atraktivní lokalitě jen 400 m od kláštera Hedeč a rozhledny Val.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1250

Akceptované poukázky a asociace