Jarní prázdniny 2025 - ubytování na horách

Lyžování o jarních prázdnináchV termínech jarních prázdnin 2025 nabízíme ubytování na chatách a chalupách. Pro pobyty v termínech jarních prázdnin jsou vybrány pouze chaty na horách, které nabízejí zimní dovolenou s možností lyžování.

Dovolená o jarních prázdninách je ideální příležitost, jak si užít školní prázdniny s dětmi v ČR. Pokud nevíte, kam na jarní prázdniny, vyberte si chaty a chalupy z naší nabídky.

Termíny jarních prázdnin 2025

Seznamte se s termíny, jarních prázdnin 2025. Využijte možnosti skloubit pobyt s lyžováním na horách.

Kliknutím na odkazy níže zobrazíte konkrétní chaty a chalupy s nabídkou dovolené v daném termínu jarních prázdnin.  

 


1. února - 8. února 2025

Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka dovolené na horách je připravena pro termín, kdy mají jarní prázdniny v těchto okresech: České Budějovice, Ostrava-město, Pardubice, Klatovy, Benešov, Beroun, Rokycany, Český Krumlov, Trutnov, Chrudim, Svitavy, Ústí nad Orlicí.


8. února - 15. února 2025

Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka ubytování na horách pro termín, kdy mají jarní prázdniny v těchto městských částech Prahy a okresech: Praha 1, Praha 2, Praha 3, Praha 4, Praha 5 a města Brno-město, Brno-venkov, Znojmo, Prostějov, Karviná,  Blansko, Břeclav, Hodonín, Vyškov,  Domažlice, Tachov.


15. února - 22. února 2025

Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka dovolené v ČR na horách je připravena pro termín, kdy mají jarní prázdniny v těchto městských částech Prahy a okresech: Praha 6, Praha 7, Praha 8, Praha 9, Praha 10, Frýdek-Místek,  Jindřichův Hradec, Karlovy Vary, Cheb, Sokolov, Nymburk, Litoměřice, Děčín, Přerov.


22. února - 1. března 2025

Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka ubytování na horách v Česku pro termín, kdy mají jarní prázdniny v okresech: Praha-západ,  Praha-východ, Plzeň, Hradec Králové, Zlín, Teplice, Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Mělník, Rakovník, Nový Jičín.


1. března - 8. března 2025

Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka dovolené s lyžováním v ČR pro termín, kdy mají jarní prázdniny v těchto okresech: Kladno, Liberec, Jihlava, Jablonec nad Nisou, Písek, Česká Lípa, Semily, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Kolín, Kutná Hora, Náchod, Bruntál.


8. března -  15. března 2025

​Zobrazit nabídku jarní prázdniny 2025

Nabídka pobytů na horách pro termín, kdy mají jarní prázdniny v těchto okresech: Mladá Boleslav, Olomouc, Opava, Ústí nad Labem, Příbram, Tábor, Prachatice, Strakonice, Chomutov, Most, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Šumperk, Opava, Jeseník.


Užijte si dovolenou na horách v Čechách o jarních prázdninách 2025.

Termíny jarních prázdnin stanovuje každoročně Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Zobrazit oficiální informaci o termínech na webu MŠMT. 

V souvisejících chatách pod článkem,  jsme pro Vás vybrali několik doporučených objektů pro zimní dovolenou.

 


Související chaty a chalupy

Velmi pěkná chalupa k pronájmu leží na neoploceném pozemku (stolní tenis, posezení, ohniště) pod lesem na okraji obce s možností využití víceúčelového hřiště v kouzelném prostředí Jizerských hor.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 2336

Stylová roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (altánek, posezení, ohniště) leží na velmi pěkném místě v klidné horské obci a je ideálním výchozím místem k poznávání krás Krkonoš.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2029
Nabídka chat a chalup pro dovolenou na horách v ČR v termínech jarních prázdnin v roce 2025. Ať už jste z Prahy nebo z Ostravy, nabídku na pobyty o jarních prázdninách máme pro všechny.

Rezervováno 24. 4.

Pěkná jednoduše zařízená dřevěnice v oplocené zahradě (posezení, krb, šipky, jezírko) v obci s úžasným výhledem na okolní hory jen 1 km od Kvačianské doliny a 9 km od aquaparku Tatralandia.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0350

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Stylová roubená chalupa k pronájmu s obytným pokojem (krb) a hernou (stolní fotbálek, šipky) leží na neoploceném pozemku (stolní tenis, ruské kuželky, terasa, ohniště) na malebné polosamotě.

3 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 1934

Mimořádně atraktivní chata v oplocené zahradě (bazén, trampolína, dětský koutek, posezení, krb, sauna, koupací káď) v malé tiché obci jen 10 km od Dolní Moravy (Stezka v oblacích).

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 1370

Pěkně zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, ohniště) na kraji malé horské osady jen 100 m od lyžařského areálu v sousedství hřiště a občerstvení. Turistika.

6 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1365

Nový luxusně zařízený srub se stylovou obytnou místností (krb), zastřešenou terasou a zahradou (posezení, krb, dětské hřiště) nabízí pronájem na malebném místě nedaleko lesa na kraji obce.

4 ložnice / max 16 osob
číslo chaty: 1604

Akceptované poukázky a asociace