Obce a města

Kolinec je městys na Šumavě s bohatou historií a spoustou památek.

Za vidění určitě stojí empírový zámek Kolinec nebo barokní most přes Kalný potok. Doporučujeme také výlet pro celou rodinu na koupaliště Kolinec, které nabízí bazén pro plavce o délce 50 m, střední bazén o délce 25 m a dětské brouzdaliště se skluzavkou. Nechybí ani sportovní vyžití ve formě lezecké stěny, petanque nebo tenisových kurtů. 

 

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Kolinec je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Kolinec je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Kvalitně zařízený rekreační dům s velkou oplocenou zahradou (bazén, posezení, gril, houpačky, pískoviště) v tiché části obce s částečným výhledem k hradu Velhartice. Cykloturistika.

4 ložnice / max 9 osob
číslo chalupy: 0713

Prohlíželo 148 lidí

Pěkná jednoduše zařízená chata leží na neoploceném pozemku (bazén, posezení, ohniště) v nevelké chatové osadě na malebném místě u lesa s výhledem k rekreačnímu rybníku Valcha (koupání).

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1763
Kolinec je malebné městečko v krásné pošumavské krajině mezi městy Klatovy a Sušice. První písemná zmínka pochází z roku 1290. Najdete tu empírový zámek nebo barokní most a také příjemné koupání.

Dnes zobrazeno 13x

Skromně vybavená chata zcela na kraji obce v ohrazené zahradě (bazén, posezení, ohniště) přímo u výběhu s koňmi (možnost jízdy na koni) jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1015

Dnes zobrazeno 17x

Skromně zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, posezení, ohniště) zcela na kraji pošumavské obce přímo u výběhu s koňmi jen 2 km od rekreačního rybníka Valcha.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2373

Prostorná chalupa na velkém pozemku s bazénem, trampolínou, pergolou a krbem zcela na kraji obce v malebné přírodě pod lesem s možností mnoha výletů po celé Šumavě.

7 ložnic / max 24 osob
číslo chalupy: 0715

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (terasa se zahradním nábytkem, ohniště) na okraji malé osady nedaleko lesa v malebném šumavském prostředí.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2263

Pěkně zařízená chata k pronájmu na neoploceném pozemku (terasa s posezením, gril) v chatové rekreační oblasti u lesa jen 150 m od Hnačovského rybníka v turisty oblíbeném regionu šumavského podhůří.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chaty: 1539

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa k pronájmu v oplocené zahradě s bohatým sportovně-rekreačním vyžitím (bazén, trampolína, hřiště, terasa, gril, vyžití pro děti) leží na kraji malé pošumavské obce.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1537

Akceptované poukázky a asociace