Zobrazit na mapě

Mamutíkovy zážitkové parky, lesní a vodní park - Dolní Morava

Turistické zajímavosti

Rodinám s dětmi doporučujeme navštívit Mamutíkovy zážitkové parky. Za jedno vstupné hora zábavy hned ve dvou zážitkových parcích.

V lesním parku děti objeví v různé výšce 4 dřevěné pohádkové domečky v korunách stromů, spojovací závěsné chodníky, pařezové cesty nebo systém létajících liján, ale také skluzavky, prolézačky a houpačky všeho druhu. Domečky jsou rozdělené podle věku dětí, pro nejmenší děti od 3 let je určen domeček Herna s různými experimenty, interaktivními hrami a nástroji. Domeček Chýše potěší všechny malé kutily, nechybí tu pracovní stůl s nářadím a také kuchyňka s nádobím. V domečku Úkryt v divočině děti poznají pravidla pro přežití v přírodě. Ty nejodvážnější mohou po lanovém mostě nebo šplhacím tunelem prozkoumat i nejvyšší domeček, dolů pofrčí obřím tobogánem.

Vodní park je jedno velké vodní hřiště se spoustou zábavy pro vaše děti. Fantazie dětí tu poběží na plné obrátky, ke svým vodním hrám využijí potůčky a přehrady, vodu budou pumpovat i zadržovat, naučí se pohánět vodní mlýnky a kola. Z potůčků voda teče do “říčky” a končí v brouzdališti. V areálu vodního parku můžete vyzkoušet  spoustu zajímavých zařízení a strojů, např.  "Tyrolský jez", "Ztracené kolo", "Elektrárnu", "Buchar", "Archimédes" nebo "Závlahu" 

Oba zážitkové parky jsou umístěné přímo v přírodě, najdete tu místa ke slunění i příjemný stín a také občerstvení. Odpočinout si můžete v závěsných sítích.

Vodní i lesní park spojuje dobrý poznávací a zároveň zábavní bod, obří třináctimetrový mamut, který láká k prozkoumání i zevnitř. 

V atraktivní oblasti Dolní Morava nabízíme chaty a chalupy pro ubytování v každém ročním období, prohlédněte si nabídky Dolní Morava a Ubytování Dolní Morava s dětmi.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Mamutíkovy zážitkové parky, lesní a vodní park - Dolní Morava je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Velmi pěkně zařízená chalupa na neoploceném pozemku (posezení, krb) na malebném místě na okraji horské obce nedaleko lesa na úpatí Kralického Sněžníku jen 3 km od Stezky v oblacích.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1158

Prohlíželo 93 lidí

Rezervováno 25. 4.

Jednoduše a účelně zařízená chata s infrasaunou, terasou (posezení, krb) a bazénem na horním konci horské osady nedaleko lesa s krásným výhledem na okolní hory a ideálními podmínkami k turistice.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 1239
Za jedno vstupné hora zábavy hned ve dvou zážitkových parcích pro děti.

Prohlíželo 182 lidí

Stylová účelně zařízená chalupa s hernou (kulečník, stolní fotbálek) ve velké zahradě (zapuštěný bazén, tenisový kurt, stolní tenis) leží na horním konci obce na kouzelném místě u lesa a louky.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 9540

Prohlíželo 132 lidí

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s hernou (kulečník) a velkou neoplocenou zahradou (bazén, vířivý sud, trampolína, terasa, gril) leží na malebné polosamotě na okraji obce s výhledem na hory.

5 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2034

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Prohlíželo 136 lidí

Nová kvalitně zařízená chalupa k pronájmu s infrasaunou v zahradě s bazénem a pergolou (posezení, gril) leží v okrajové části města v dosahu mnoha turistických cílů (Kralický Sněžník, Suchý vrch, …).

6 ložnic / max 12 osob
číslo chalupy: 2033

Rezervováno 25. 4.

Pěkná jednoduše zařízená chalupa ve velké oplocené zahradě (bazén, hřiště, terasa s posezením, krb) se nachází na polosamotě na kraji obce s možností krásných výletů do Jeseníků i Orlických hor.

3 ložnice / max 15 osob
číslo chalupy: 1634

Stylová roubená chalupa s infrasaunou na neoplocené zahradě (hřiště, bazén, posezení, ohniště) na kraji malé obce nedaleko lesa v atraktivní lokalitě jen 400 m od kláštera Hedeč a rozhledny Val.

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1250

Akceptované poukázky a asociace