Zobrazit na mapě

Zoologická zahrada Ohrada

ZOO Ohrada je ideálním místem pro rodinný výlet. Tato malá zoologická zahrada se specializuje především na druhy zvířat pocházející z naší země. Návštěvníci tak mohou obdivovat zblízka například vydry, medvědy, lišky, ale i srnky a mnoho druhů vodního ptactva. Jsou zde zastoupeny i cizozemská zvířata, uvidíme zde např. opice.

Na děti zde čeká hezké hřiště, automaty s krmením pro zvířátka a výběh krotkých zakrslých koziček, ke kterým si malí návštěvníci smí vlézt po malém dřevěném žebříku.

V jarních a letních měsících v ZOO probíhají divadelní představení pro děti. ZOO Ohrada je otevřená celoročně. V nedalekém loveckém zámečku je umístěna velmi zajímavá expozice myslivectví a rybářství.

Fotogalerie - Zoologická zahrada Ohrada

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Zoologická zahrada Ohrada je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Zoologická zahrada Ohrada je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkný účelně zařízený rekreační dům (chalupa) k pronájmu s oplocenou zahradou (posezení, gril, ohniště, trampolína, soukromé občerstvení) leží jen 11 km od Hluboké nad Vltavou (zámek, zoo).

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2318

Dnes zobrazeno 19x

Stylově zrekonstruovaná chalupa k pronájmu se zdobným historickým štítem a oplocenou zahradou (pergola s posezením, gril, ohniště, vyžití pro děti) na okraji malé obce jen 11 km od Českých Budějovic.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2225
Na břehu Munického rybníka vedle loveckého zámečku najdete malou půvabnou zoologickou zahradu Ohrada. Specializuje se především na domácí faunu, ale návštěvníci zde uvidí i několik druhů cizozemských zvířat jako jsou například malé opičky nebo z větších zvířat pak např. medvědy. V areálu je možnost občerstvení, dětské hřiště, dětské divadélko a volně přístupný výběh zakrslých koz.

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená chalupa resp. samostatné levé křídlo bývalé zemědělské usedlosti s neoplocenou zahradou (terasa s posezením, ohniště) a dvorem leží na malebné jihočeské samotě.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 2017

Dnes zobrazeno 11x

Nově zrekonstruovaná chalupa resp. zcela samostatná část chalupy se stylovou společenskou místnosti, samostatnou zahradou (posezení, krb, dětský koutek) a zapuštěným bazénem na kraji malé obce.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 1331

Pěkný apartmán se samostatným vchodem k pronájmu v nově zrekonstruované chalupě leží v malé jihočeské obci jen 1 km od rekreačního rybníku Mrhal (koupání, rybaření). Ideální k cykloturistice.

3 ložnice / max 6 osob
číslo apartmánu: 2188

Pěkný apartmán se samostatným vchodem k pronájmu v nově zrekonstruované chalupě leží v malé jihočeské obci jen 1 km od rekreačního rybníku Mrhal (koupání, rybaření). Ideální k cykloturistice.

2 ložnice / max 6 osob
číslo apartmánu: 2321

Dnes zobrazeno 10x

Jednoduše zařízená chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (posezení, krb) v chatové osadě u Dubenského rybníka a lesa nedaleko od CHKO Třeboňsko a jen 15 km od Hluboké nad Vltavou (zámek).

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 2412

Dnes zobrazeno 63x

Rezervováno dnes

Pěkná účelně zařízená chata nabízí pronájem v tichém prostředí chatové osady na místě s nádherným výhledem na řeku Vltavu (možnost rybaření a přírodního koupání) jen 4 km od Týna nad Vltavou.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1510

Akceptované poukázky a asociace