Soutěž s DDS TOUR pro rok 2016

Penzion Schwarzenberský seník

Aktuálně: Soutěž 2016 ukončena - známe majitele hlavní výhry

V roce 2017 se soutěž na webu DDS TOUR neuskuteční.

I v roce 2016 jsme pro návštěvníky našeho webu připravili internetovou
soutěž s atraktivní cenou ve formě víkendového pobytu. Zúčatnit soutěže se můžete zde na webu nebo na naší facebookové stránce od 19.2.2016.  

Vyhrajte zdarma víkendový pobyt  v Třeboni v penzionu Schwarzenberský seník a 10% slevu na konzumaci v Pěšárně - Restauraci a Vinárně v Třeboni. Seznamte se s podrobnými pravidly souteže.

Informace k soutěži v roce 2016

  • Termín soutěže: od 19.2.2016 do 30.9.2016 ve dvou kolech. První kolo soutěže proběhlo od února do konce června 2016. Druhé kolo probíhá od začátku července do konce září. 
  • Výhry v soutěži:​
  • Soutěž je určena pouze pro soutěžící starší 18 let.

Jak soutěžit

Soutěžící mají za úkol se vžít do role zákazníků a vybrat z nabízených objektů ten, ve kterém by chtěli prožít dovolenou a svoji volbu stručně zdůvodnit v soutěžním formuláři v tomto článku nebo pomocí komentáře na facebokové stránce

 V každém kole soutěže je soutěžící zařazen do losování maximálně dvakrát (účast na webu a na facebookové stránce).  

Vyplňte soutěžní formulář

Soutěž v roce 2016 již skončila. Připravujeme soutěž pro rok 2017.

Objekty pro druhé  kolo soutěže (červenec až září)  jsou vybrány níže pod nadpisem "Související chaty a chalupy". Vyberte objekt, ve kterém by jste chtěli prožít Vaši dovolenou a vyplňte soutěžní formulář nebo soutěžte na facebooku


Související chaty a chalupy

Mimořádně atraktivní zcela nová roubená chalupa v neoplocené zahradě (posezení, krb, dětský koutek) v tiché části obce v malebné oblasti jižní části Orlických hor s ideálními podmínkami k turistice.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 1645

Prostorná kvalitně zařízená chalupa resp. zcela samostatná podkrovní část chalupy se samostatným vchodem s velkou neoplocenou zahradou (pergola, posezení, ohniště, hřiště) v okrajové části obce.

6 ložnic / max 23 osob
číslo chalupy: 1628
Pro rok 2016 připravila cestovní agentura DDS TOUR s.r.o. pravidelnou internetovou soutěž o víkendový pobyt v penzionu Schwarzenberský seník zdarma. Neváhejte a hrajte s námi. Soutěž pro rok 2016 startuje 20.2.

Pěkná dobově zařízená chalupa k pronájmu na neoploceném pozemku (posezení, gril, ohniště) na malebném místě s krásným výhledem do okolí na polosamotě v sousedství pouze 4 dalších chalup.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1642

Pěkně zařízená chalupa resp. zcela samostatná část chalupy s oplocenou zahradou (terasa, ohniště) v malé vesničce uprostřed malebné krajiny České Kanady a je ideální pro cykloturistickou dovolenou.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1656

Akceptované poukázky a asociace