Chata s vířivkou - dovolená s relaxací

Všem milovníkům relaxace nabízíme hit poslední doby pronájem chaty s vířivkou.  Při ubytování na chatě, která má ve své výbavě vířivku, whirpool nebo jacuzzi - hydromasážní vířivou vanu si můžete užít relaxaci téměř jako ve wellness centru. Navíc budete mít vířivku opravdu jen pro sebe. Přijeďte na chatu s vířivkou nyní i Vy a pořádně si zarelaxujte!

Zobrazit všechny chaty s vířivkou

Všechny chaty s vířivkou jsou také součástí nabídky pro náročnější klienty Wellness chaty pro dovolenou. Zde najdete i chaty a chlupy s vnitřním bazénem nebo saunou. 

Výběr ubytování s vířivkou na chatách a chalupách najdete v souvisejících objektech pod článkem. 


Související chaty a chalupy

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu s neoplocenou zahradou (vířivka, dřevěné posezení, gril) leží u lesa v okrajové části obce v severní části Beskyd s nádherným výhledem do širokého okolí.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 23106
Vířivka a whirpool - tento skvělý wellness produkt se pomalu začíná rozšiřovat i na chatách a chalupách. Objednejte si dovolenou na wellness chatě a zarelaxujte si v teplé vířivce. Chaty s vířivkou stojí za to!

Dnes zobrazeno 9x

Kvalitně zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení, gril), vířivkou, saunou a trampolínou leží v chatové osadě v kopci pod lesem v malebné krajině severní části Beskyd (ideální k turistice).

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2021

Dnes zobrazeno 8x

Luxusní chalupa k pronájmu s bazénem a vlastním wellness (vířivka, infrasauna) leží na částečně oploceném pozemku (krb s udírnou, posezení) v klidné obci jen 7 km od Pecky (hrad, koupaliště).

3 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 2132

Luxusní chalupa k pronájmu s wellness (vířivka, sauna), hernou (kulečník, stolní fotbálek), terasou (koupací sud, stolní tenis, posezení, gril) leží na neoploceném pozemku (trampolína) na okraji obce.

5 ložnic / max 10 osob
číslo chalupy: 2129

Luxusní chata se zastřešenou terasou (vířivka, posezení, gril) leží na oploceném pozemku (sauna, trampolína, vyžití pro děti) na malebné samotě jen 10 km od lázní Luhačovice.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2115

Prohlíželo 92 lidí

Rezervováno včera

Útulná chata k pronájmu leží na neoploceném pozemku (vířivý sud, sudová sauna, vyžití pro děti, posezení, krb) v rekreační horské oblasti (ideální k turistice) a jen 100 m od místního ski areálu.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 2151

Krásná luxusně zařízená roubená chalupa k pronájmu s kachlovými kamny, wellness zázemím a sportovně-relaxačním vybavením pro děti i dospělé leží na okraji obce v oblasti Malé Fatry.

3 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 2238

Akceptované poukázky a asociace