Obce a města

Ve Vídni stojí rozdodně za to navštívit překrásné barokní zámky Schönbrunn a Belveder, které patří do období císařství, dále Hofburg, dóm sv. Štěpána nebo muzeum císařovny Sisi. Návštěvníci by neměli opomenout také procházku po nejkrásnějším bulváru Vídně po Ringstrasse. Je zde mnoho nádherných paláců, parků a památníků, budova Státní opery, divadlo Burgtheater a v neposlední řadě i mnoho elegantních kaváren,  kde je možné si pochutnat na úžasných vídeňských dortech.

Pro rodiny s dětmi bude nezbytná návštěva zábavného parku Prátr s mnoha atrakcemi a především s obřím kolem, které je jedním ze symbolů Vídně.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Vídeň je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Vídeň je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Pěkně zařízený rekreační objekt k pronájmu s letní společenskou místností a 2 obytnými sudy leží ve velké zahradě (bazén, posezení, gril, ohniště, vyžití pro děti) na klidném místě na okraji obce.

4 ložnice / max 18 osob
číslo chaty: 2140

Stylová velmi pěkná samostatně stojící chalupa k pronájmu s kvalitně zařízeným interiérem a s velkou oplocenou terasou (posezení, gril) na kraji malé obce v regionu ideálním k cykloturistice.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1434
S pobytem na jižní Moravě mohou turisté snadno spojit návštěvu Vídně. Nejlepším způsobem jak v relativně krátkém čase vidět co nejvíce významných pamětihodností je absolvovat okružní jízdu autobusem s průvodcem. 

Nový luxusní rekreační domek s terasou nabízí komfortní pronájem v prázdninovém rekreačním areálu (dětské hřiště, stolní tenis) na kraji vinařské obce v atraktivní lokalitě Lednicko-valtického areálu.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1605

Velmi pěkně zrekonstruovaná chalupa s uzavřeným dvorkem (posezení, gril, ohniště) leží v centru vinařské obce v atraktivní cykloturistické oblasti nedaleko historického města Znojma a NP Podyjí.

4 ložnice / max 13 osob
číslo chalupy: 1902

Kvalitně zařízená chalupa k pronájmu se zahradou (zapuštěný bazén, vyžití pro děti) a dvorem (pergola, gril) leží v turisticky atraktivní oblasti na jižní Moravě jen 1 km od zámku Lednice.

7 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 2230

Prohlíželo 99 lidí

Velmi pěkná chalupa k pronájmu s oploceným dvorem (posezení, gril, vyžití pro děti) leží na kraji obce v atraktivní oblasti pod Pálavou (ideální k cyklotrustice) jen 7 km od zámku Lednice.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chalupy: 2050

Kvalitně zařízená chata k pronájmu se zastřešenou terasou (posezení, gril) leží na okraji vinařské obce v atraktivní lokalitě pod Pálavou nedaleko od Novomlýnských nádrží. Ideální k cykloturistice.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2402

Zrekonstruovaná kvalitně zařízená chalupa s uzavřeným dvorem (posezení, gril) v atraktivní lokalitě jen 500 m od přehrady Nové Mlýny, 3 km od aquaparku v Pasohlávkách a 7 km od Pálavy.

4 ložnice / max 13 osob
číslo chalupy: 1304

Akceptované poukázky a asociace