Sodexo karta - kde uplatnit

Sodexo karta a kde s ní lze platit

Nevíte, kde uplatnit svou Sodexo kartu a čerpat tak své zaměstnanecké benefity? Víte, že své benefity můžete proměnit i v úžasnou dovolenou? Naše společnost DDS TOUR je partnerem společnosti Sodexo od roku 2012, své benefity můžete čerpat i na pobyty na chatách a chalupách z naší nabídky.

 

Rezervovat pobyt

 

Co je Sodexo karta (card)

Díky Sodexo kartě (card) můžete své zaměstnanecké benefity pro aktivní odpočinek a volný čas čerpat velmi jednoduše. Karta nahrazuje papírové poukázky Flexi Pass, Dárkový Pass, Holiday Pass i Fokus Pass, které je možno u DDS TOUR uplatnit pro platbu dovolené. 

 

Jak jde Sodexo kartou platit u nás?

Při objednání ubytování na webu DDS Tour uveďte do poznámky, že chcete pro platbu využít platbu kartou Sodexo. Platbu je nutné oznámit ihned při vytvoření rezervace a to např. při online rezervaci uvedením hesla SODEXO karta do poznámky. Platba kartou Sodexo je rychlá, vše zvládneme po telefonu, nadiktujete pouze číslo karty, ověření a platba proběhne obratem.

 

Sodexo kartou můžete platit své ubytování i v penzionech Schwarzenberský seník a Vratislavský dům, které naše společnost provozuje. Oba se nacházejí v malebné třeboňské krajině, která nabízí relax i aktivní odpočinek.

 

Akceptované poukázky a asociace