Zobrazit na mapě

Chlum u Třeboně

Chlum u Třeboně se nachází v okrese Jindřichův Hradec, leží poblíž rakouské hranice. Díky své poloze u rybníka Hejtman nabízí příjemnou procházku jihočeskou krajinou. Můžete si prohlédnout stejnojmenný zámek, ke kterému patří rozsáhlý park s řadou vzácných druhů dřevin.

 

 

Fotogalerie - Chlum u Třeboně

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Chlum u Třeboně je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Chlum u Třeboně je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Prostorná pěkně zařízená chalupa v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, trampolína, pergola s posezením a krbem) v malé obci jen 5 km od lázní Třeboň s okolím ideálním pro cykloturistiku.

7 ložnic / max 18 osob
číslo chalupy: 1178

Nadstandardně zařízená velmi pěkná rekreační vila k pronájmu v oplocené zahradě (stolní tenis, trampolína, terasa, posezení, krb) na atraktivním místě na kraji města jen 1,5 km od historického centra.

4 ložnice / max 11 osob
číslo chalupy: 1561
Chlum u Třeboně najdete v okrese Jindřichův Hradec, poblíž rakouské hranice. Leží u rybníka Hejtman a láká tak k procházce jihočeskou krajinou podél jeho břehů. Je oblíbeným turistickým cílem.

Stylově zařízený samostatný apartmán (studio) s terasou v přízemí ubytovacího zařízení Schwarzenberský seník jen 500 m od historického centra Třeboně a jen 250 m od rybníka Svět.

1 ložnice / max 2 osoby
číslo apartmánu: 1203a

Dnes zobrazeno 179x

Pěkně zařízená chata s terasou v oplocené zahradě (zahradní nábytek, ohniště) na okraji města v atraktivní lokalitě u parku se Schwarzenberskou hrobkou a jen 5 minut pěšky od rybníka Svět.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1011

Malá velmi pěkná chata k pronájmu v oplocené zahradě (zastřešená terasa s posezením, ohniště). Dovolená na okraji chatové osady nedaleko rybníka v kouzelné krajině CHKO Třeboňsko.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1854

Kvalitně zařízená prostorná chalupa k pronájmu na velkém neoploceném pozemku (bazén, tenisový kurt, beachvolejbalové hřiště, trampolína, stolní tenis, pergola) leží na malebné samotě u lesa.

8 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 1058

Dnes zobrazeno 13x

Malá skromně zařízená chata v oplocené zahradě (posezení, ohniště) v malé obci v blízkosti rybníků Vítek a Rožmberk 4 km od lázní Třeboň. Ideální výchozí místo pro cykloturistické výlety.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1327

Dnes zobrazeno 9x

Stylově zařízená chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (pergola s posezením a grilem, trampolína) na okraji obce v malebné na rybníky a lesy bohaté krajině CHKO Třeboňsko 12 km jižně od Třeboně.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2417

Akceptované poukázky a asociace