Pravidla internetové soutěže DDS TOUR

Termín soutěže

Od 19.2. 2016 do 30.9.2016. Soutěž je určena pouze pro soutěžící starší 18 let.

Výhry v soutěži

Hlavní cena: Víkendový pobyt - 2 noci v Penzionu Schwarzenberský seník v Třeboňi pro dvě osoby a 10% sleva na konzumaci v Pěšárně - Restauraci a Vinárně.

Další ceny:Celkem 6 dárkových poukazů v hodnotě 1000,– Kč na pobyt od cestovní agentury DDS TOUR. V každém ze dvou kol soutěže tři dárkové poukazy.


Jednotlivá kola soutěže
 

Soutěž má 2 kola. Jednotlivá kola soutěže budou probíhat v těchto termínech.

  • únor až červen 2016
  • červen až září 2016

Účast v soutěži

V každém kole soutěže budou nabídnuty 4 konkrétní objekty z nabídky cestovní agentury DDS TOUR. Soutěžící mají za úkol se vžít do role zákazníků a vybrat z nabízených objektů ten, ve kterém by chtěli prožít dovolenou. Zdúvodnění volby následně zadat do soutěžního formuláře na našem webu, nebo přidat jako komentář k soutěžnímu postu na facebooku společnosti DDS TOUR s.r.o.

Soutěž bude probíhat na těchto webech společnosti DDS TOUR, a na jejich facebookových stránkách: 

Losování a zařazení do losování

Losování jednotlivých kol bude probíhat vždy do 5 pracovních dnů po skončení kola. Vylosováni budou vždy 3 výherci dárkového poukazu v hodnotě 1000,– Kč a dva náhradníci, pro případ, že se některého ze soutěžících nepodaří kontaktovat.

Losování hlavní ceny proběhne do 10 pracovních dnů od ukončení celé soutěže. Do osudí budou zařazeni soutěžící ze všech kol.

Do losování budou zařazeni účastníci soutěže, kteří vyplnili soutěžní formulář a to včetně uvedení kontaktního údaje, nebo kteří přidali komentář s doporučením k soutěžnímu příspěvku na facebookové stránce společnosti. 

Do losování nebudou zařazeni zaměstnanci společnosti DDS TOUR s.r.o. a koncernu ODEON.

V každém kole je do losování zařazen soutěžící maximálně dvakrát - jendnou za účast na webu a jednou za účast na facebooku. Ve finálním losování hlavní výhry, tak může jeden soutěžící být obsažen v osudí maximálně 4× (dvakrát za každé kolo soutěže).


Oznámení o výhře

Oznámení o výhře bude doručeno na kontakt uvedený při vyplnění soutěžního formuláře nebo zprávou uživateli na Facebooku. V případě, že výherce nepotvrdí do 5 pracovních dnů doručení o oznámení výhry, výhra bude postoupena vylosovanému náhradníkovi. Výsledky soutěže budou  zveřejněny v aktualitách na webu DDS TOUR a na facebookové stránce společnoti DDS TOUR. 

Uplatnění dárkového poukazu

Soutěžní dárkový poukaz lze uplatnit pouze na týdenní pobyty v objektech uvedených v nabídce cestovní agentury DDS TOUR.

Dárkový poukaz ze soutěže na webu DDS TOUR je možno uplatnit i na pobyty, které byly rezervovány před obdržením výhry, ale nemají doposud zaplacen doplatek.

Dárkový poukaz nelze uplatnit na pobyty, které již mají zaplacenu kompletní cenu včetně doplatku.

Hlavní výhru v soutěži, dárkový poukaz na víkendový pobyt v Penzionu Schwarzenbertský seník je třeba využít na pobyt, který se uskuteční do 15.6.2017, jinak poukaz propadá bez nároku na náhradu.

Ochrana osobních údajů a souhlas s zasíláním informačního emailu

Společnost DDS TOUR s.r.o. se zavazuje postupovat v souladu se zákony upravujícími ochranu osobních údajů a osobní údaje využívat výhradně pro potřeby organizace internetové soutěže na webu DDS TOUR s.r.o. Každý soutěžící účastí v soutěži dává souhlas k zaslání emailové informace o spuštění a ukončení soutěže na webu společnosti DDS TOUR. 

Akceptované poukázky a asociace