Zobrazit na mapě

Pivovarnické muzeum Plzeň

Muzea

Město Plzeň a dobré pivo k sobě neodmyslitelně patří. Pivovar v Plzni funguje již od roku 1842. Vstup do areálu vede překrásnou, historickou, novorenesanční bránou. V plzeňském pivovaru je možné absolvovat několik různých prohlídkových tras.

V areálu pivovaru, v renesanční budově z 16. století, je umístěno unikátní Pivovarnické muzeum. Na návštěvníky zde čeká obsáhlá expozice věnovaná pivovaru a pivovarnictví a také několik zajímavostí jako například sklep vytesaný v pískovci sloužící k uložení piva ležáku nebo dokonalý podrobný model parního pivovaru. Pivovarnické muzeum má pro veřejnost otevřeno celoročně.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Pivovarnické muzeum Plzeň je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Pivovarnické muzeum Plzeň je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Luxusní glampingová maringotka k pronájmu s terasou (posezení, gril) a wellness zázemím (sauna s ochlazovací kádí a koupací vířivý sud) leží na krásném místě v remízku uprostřed polí a pastvin.

0 ložnice / max 2 osoby
číslo chaty: 2322

Chalupa resp. zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy s vlastním vchodem a zcela samostatnou oplocenou zahradou (trampolína, posezení, krb) v malebném prostředí u řeky Berounky a nedaleko lesa.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1701
Pivovarnické muzeum v Plzni patří k nejstarším na světě. Je umístěno v historicky cenném objektu bývalého právovárečného domu. Vybavení tohoto domu se dochovalo, takže zde na turisty čeká mimo jiné prohlídka původní gotické sladovny včetně studny, ze které byla čerpána voda pro výrobu piva a veškeré potřebné vybavení.

Zrekonstruovaná velmi pěkně zařízená chata k pronájmu s terasou (posezení) a zahradou (krb, vyžití pro děti) leží v chatové rekreační oblasti u přehrady Hracholusky (koupání, rybaření, plavba lodí).

2 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 1917

Velmi pěkný rekreační dům (chalupa) resp. kvalitně zařízené první patro domu k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, gril) v malé obci na Křivoklátsku jen 2 km od zámku Zbiroh.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 2106

Prohlíželo 138 lidí

Malá a útulná chata v oplocené zahradě (bazén, dětský bazének, dětský domeček, altánek, krb) na kraji tiché obce asi 15 km od Příbrami (aquapark, Hornické muzeum). Cykloturistika.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 1375

Pěkná moderní chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, terasa, gril) poblíž lesa na kraji obce na úpatí Brd (cyklotrasy, turistické stezky) cca. 20 km od Příbrami (Hornické muzeum).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 2161

Prohlíželo 175 lidí

Zrekonstruovaná pěkně zařízená chalupa k pronájmu leží v oplocené zahradě (pergola s posezením, gril) v malé obci na úpatí Brd (cyklotrasy, turistické stezky) cca. 20 km od Příbrami (Hornické muzeum).

1 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1760

Prohlíželo 127 lidí

Pěkná a útulná srubová chata k pronájmu na oploceném pozemku (terasa s posezením, ohniště) leží v malé obci v malebné krajině severního šumavského podhůří jen 7 km od Klatov.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2315

Akceptované poukázky a asociace