Zobrazit na mapě

Míšeň (Německo)

Obce a města

Město Míšeň (Meissen) najdeme jen dvacet kilometrů severně od Drážďan. Je to malebné město na Labi. Především jeho historické centrum, které vzdáleně připomíná  Prahu, přímo vybízí k procházce krásnými uličkami s citlivě zrekonstruovanými starými domy.

V historické části města se nachází mnoho stylových vináren, ve kterých je možné ochutnat víno z místních vinic. Za pozornost rozhodně stojí míšeňský dóm, který patří mezi nejvýznamnější památky Saska a zámek Albrechtsburg.

Míšeň je však po celém světě známa především výrobou ušlechtilého míšeňského porcelánu, která zde má již téměř třísetletou tradici. Překrásnou expozici míšeňského porcelánu si můžeme prohlédnout ve zdejším muzeu. Zajímavostí města je i porcelánová zvonkohra umístěná ve věži chrámu Frauenkirche. Věž je přístupná a z její vyhlídkové plošiny je úžasný pohled na celé město.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Míšeň (Německo) je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Míšeň (Německo) je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 10x

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitým pozemkem (vířivka, trampolína, pergola s posezením a krbem) leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

3 ložnice / max 8 osob
číslo chaty: 2011

Nová kvalitně zařízená chata s terasovitě řešeným pozemkem s venkovním posezením a ohništěm leží v chatové osadě na atraktivním místě v blízkosti ski areálu a četných turistických tras.

2 ložnice / max 9 osob
číslo chaty: 2362
Město Míšeň najdeme jen dvacet kilometrů severně od Drážďan. Je to malebné město na Labi. Především jeho historické centrum, které vzdáleně připomíná  Prahu, přímo vybízí k procházce krásnými uličkami s citlivě zrekonstruovanými starými domy.

Jednoduše zařízená chata k pronájmu s terasou v neoplocené zahradě (pergola, krb, ohniště) leží v ulici na kraji obce v atraktivní oblasti NP České Švýcarsko jen 9 km pěšky od Pravčické brány.

2 ložnice / max 7 osob
číslo chaty: 1626

Dnes zobrazeno 9x

Novostavba luxusně zařízené chaty k pronájmu s infrasaunou, vířivkou a vyhřívaným venkovním bazénem leží na částečně oploceném pozemku v klidné chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2217

Novostavba luxusně zařízené chaty k pronájmu s infrasaunou, vířivkou a vyhřívaným venkovním bazénem leží na částečně oploceném pozemku v klidné chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2216

Dnes zobrazeno 10x

Útulná plně vybavená rodinná chata s krbem k pronájmu leží na oploceném pozemku (vyhřívaný bazén, sauna, vířivka, venkovní krb s posezením, gril a stolní tenis) v chatové osadě v Krušných horách.

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2215

Prohlíželo 94 lidí

Luxusní kvalitně zařízená chata k pronájmu leží v oploceném areálu (vířivka, sauna, altánek, gril, klubová společenská místnost) v lese na klidném místě v atraktivní lokalitě pod vyhlídkou Větruše.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chaty: 2242

Pěkná malá chata k pronájmu s krbem na neoploceném pozemku (posezení, krb) v malé tiché obci v atraktivní lokalitě nedaleko od vstupu do NP České Švýcarsko jen 9 km od Pravčické brány.

0 ložnice / max 3 osoby
číslo chaty: 1570

Akceptované poukázky a asociace