Zobrazit na mapě

Letní koupaliště Zábrdovice

Koupaliště Zábrdovice v Brně je letním areálem, provozovaným v měsících červen až srpen. Koupaliště nabízí dva padesátimetrové bazény. V jednom z nich se také nachází atrakce vlnobití, která je plavčíky spouštěna v pravidelných intervalech.

Dále je pro návštěvníky k dispozici tobogán s dojezdovým bazénem. Rodiče s dětmi potěší brouzdaliště nebo také dětské hřiště.

Pro odpočinek poslouží travnaté plochy nebo terasy nad úrovní bazénů. Pro aktivnější chvilky mohou návštěvníci využít beachvolejbalové hřiště.

Bližší informace ohledně otevírací doby, ceníku a kontaktu naleznete na www.koupaliste-zabrdovice.cz.

Fotogalerie - Letní koupaliště Zábrdovice

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

Letní koupaliště Zábrdovice je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

Letní koupaliště Zábrdovice je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 8x

Pěkná jednoduše zařízená chata k pronájmu leží v částečně oplocené zahradě (terasa, gril) v malebném lesnatém prostředí chatové osady v blízkosti rybníka (rybaření) jen 6 km od propasti Macocha.

0 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2101

Prohlíželo 110 lidí

Pěkná jednoduše zařízená chata v částečně oplocené zahradě (bazén, posezení, gril) v lesnatém prostředí chatové osady v blízkosti rybníka (přírodní koupání, rybaření) jen 6 km od propasti Macocha.

1 ložnice / max 5 osob
číslo chaty: 1514
Areál letního koupaliště Zábrdovice je oblíbeným cílem nejen Brňanů, ale i návštěvníků z dalekého okolí. Historie Zábrdovických lázní, pod kterým je areál koupaliště rovněž znám, sahá až do 19. století. V roce 1908 se zde konaly první plavecké závody v Brně.

Kvalitně zařízená atraktivní chalupa s terasou a relaxační místností (vířivka, šipky) v oplocené zahradě (posezení, krb) v tiché ulici v obci 2,5 km od rybníka Olšovec a 7 km od propasti Macocha.

4 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1209

Chalupa resp. zcela samostatná stylově zrekonstruovaná část chalupy (vejmínek) v centru obce Luleč na úpatí Drahanské vrchoviny s možností krásných výletů v okolí Vyškovska a Moravského krasu.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chalupy: 1608

Útulná malá chata k pronájmu leží v oplocené zahradě (bazén, pergola, gril) na kraji malé obce v blízkosti CHKO Moravský Kras (propast Macocha, Punkevní jeskyně) jen 8 km od Blanska.

1 ložnice / max 4 osoby
číslo chaty: 2202

Prohlíželo 96 lidí

Mimořádně atraktivní stylová chalupa s obytným větrným mlýnem, hernou (biliárd, stolní fotbal), vinným sklípkem a uzavřeným dvorkem ve velké oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, …).

3 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1414

Prohlíželo 154 lidí

Stylově zařízená chalupa se zcela uzavřeným dvorem (bazén, posezení, gril) v obci v malebné krajině Moravského krasu 6 km od Sloupsko-šošůvské jeskyně a 8 km od Boskovic (zámek, hrad).

1 ložnice / max 6 osob
číslo chalupy: 0835

Prohlíželo 131 lidí

Nový podkrovní apartmán k pronájmu nad vinným sklípkem se zcela samostatným vchodem se nachází v malebné vinařské obci na jižní Moravě v oblasti ideální pro cykloturistiku.

0 ložnice / max 2 osoby
číslo apartmánu: 2209

Akceptované poukázky a asociace