Co nabízíme - chaty a chalupy pro rekreační pobyty

Cestovní agentura DDS TOUR Vám předkládá nabídku rekreačních chat, chalup, apartmánů a penzionů pro dovolenou v ČR a na Slovensku. Jako specialista na rekreaci na chatách a chalupách úspěšně spolupracuje se zahraničními cestovními kancelářemi již od r. 1993. Od roku 1998 nabízíme dovolenou v ČR a na Slovensku pro tento typ ubytování i hostům z tuzemska.

Rekreační chaty – pobyty pro dovolenou v ČR

Všechny rekreační chaty pro dovolenou v Čechách i na Slovensku splňují následující standard.

  • Kuchyně nebo kuchyňský kout s lednicí, vařičem / sporákem, nádobím pro vaření a stolování příslušného počtu hostů.
  • Koupelna s tekoucí teplou a studenou vodou (elektrický nebo plynový ohřev), splachovací WC.
  • Vybavení nábytkem pro odpovídající počet osob.
  • Lůžka jsou opatřena polštáři a přikrývkami. Ložní prádlo není standardně poskytováno v ceně. Hosté jsou povinni použít vlastní povlečení nebo si je zapůjčit za poplatek na místě.
  • Dostupnost osobním automobilem.
  • Objekty nabízené v zimním období jsou zpravidla vytápěny elektrickým nebo plynovým topením.

Nutnost vytápění tuhými palivy je vždy uvedena.

Výjimky oproti standardu nebo skutečnosti, které by dle zjištění DDS TOUR mohly ovlivnit kvalitu pobytu klienta, jsou výslovně uvedeny v popisu rekreační chaty. V zásadě je třeba si u tohoto typu ubytování (chaty a chalupy) uvědomit, že většina rekreačních objektů je vybudována a zřízena pro privátní účely, ne dle předpisů platných pro ubytování v hotelích a pensionech.

Délka pobytů – týdenní So – So

Cestovní agentura DDS TOUR nabízí pro vaši dovolenou standardně týdenní pobyty od soboty do soboty, které lze rezervovat přímo v našem rezervačním systému. V případě, že je požadována jiná délka pobytu, je třeba vždy postupovat individuálně. Na webu můžete rezervovat přímo i čtrnáctidenní pobyty sobota až sobota. Při požadavku na delší pobyt se opět postupuje individuelně. 

Kratší mimosezónní pobyty

V případě požadavku na pronájem chaty v kratších termínech (minimálně dvě noci) je prostřednictvím webu umožněno zasílat poptávky. Možno je také přímo kontaktovat naše  zaměstnance a to buď telefonicky nebo e-mailem. Vyřízení požadavku je závislé na odsouhlasení majitele pronajímaného objektu. Kratší termíny jsou poskytovány v naprosté většině pro pobyty v období mimosezóny (duben – červen, září – prosinec). U objektů, které umožňují kratší mimosezóní pobyty je vždy  v ceníku uvedena cena za objekt a den pro kratší pobyt.

Akceptované poukázky a asociace