Zobrazit na mapě

CHKO Křivoklátsko

Přírodní zajímavosti

CHKO Křivoklátsko se nachází 30 km západně o Prahy a jeho středem vede řeka Berounka, která každoročně láká mnoho vodáků. V této oblasti se nachází mnoho turistických tras a na své si přijdou i cyklisté. Pro ty zde vzniklo velké množství Křivoklátských okruhů, které dohromady čítají 450 km kvalitních tras a vedou po klidných cestách malebné přírody. 

V posledních letech se opět obnovila snaha Středočeského kraje o vyhlášení národního parku Křivoklátsko. 

Mezi oblíbené turistické cíle patří hrady Křivoklát, Točník, Žebrák, zříceniny Jenčov a Jinov nebo zámky Zbiroh a Lány. Za navštívení  také stojí zřícenina hradu Týřov, který představoval ve své době unikátní hrad v Čechách i celé střední Evropě. Odtud můžete zamířit na Čertovu skálu, která se tyčí nad řekou Berounkou. Nedaleko se také nachází Skryjská jezírka zakončená vodopádem.

Křivoklátsko je doporučeným turistickým cílem při ubytování na chatách a chalupách v okolí Prahy.

Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Mapa turistického cíle a nejbližších chat a chalup v okolí

CHKO Křivoklátsko je zařazen do těchto kategorií turistických cílů:

CHKO Křivoklátsko je naším tipem na výlet pro tyto oblasti:


Nejbližší chaty a chalupy pro dovolenou

Dnes zobrazeno 13x

Pěkná jednoduše zařízená chaloupka k pronájmu v oplocené zahradě (nafukovací vířivka, posezení, ohniště) na kraji obce v malebné krajině CHKO Křivoklátsko jen 800 od řeky Berounky.

1 ložnice / max 3 osoby
číslo chalupy: 1660

Velmi pěkný rekreační dům (chalupa) resp. kvalitně zařízené první patro domu k pronájmu v oplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, gril) v malé obci na Křivoklátsku jen 2 km od zámku Zbiroh.

3 ložnice / max 7 osob
číslo chalupy: 2106
CHKO Křivoklátsko se nachází západně o Prahy a jeho středem vede řeka Berounka. V této oblasti se nachází mnoho turistických a cyklistických tras.

Pěkná stylově zrekonstruovaná prostorná chalupa s velkou zahradou (posezení, gril) na kraji malé obce v atraktivním regionu na severním úpatí vrchoviny Brdy pod vrchem Plešivec.

5 ložnic / max 9 osob
číslo chalupy: 1423

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, terasa s posezením, krb) v malebném regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2008

Rezervováno 26. 3.

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, terasa s posezením, krb) v malebném regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2007

Velmi pěkná chata k pronájmu leží na kraji obce v klidné lokalitě u lesa v oploceném areálu (bazén, posezení, krb) v atraktivním regionu středních Čech při vstupu do CHKO Brdy (cykloturistika).

3 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 2006

Chalupa resp. zcela samostatná pěkně zařízená část chalupy s vlastním vchodem a zcela samostatnou oplocenou zahradou (trampolína, posezení, krb) v malebném prostředí u řeky Berounky a nedaleko lesa.

2 ložnice / max 4 osoby
číslo chalupy: 1701

Velmi pěkně zařízená chalupa k pronájmu v oplocené zahradě (posezení, gril) se stylovou obytnou místností (krbová kamna) na kraji malé obce v malebné krajině nedaleko CHKO Brdy jen 10 km od Příbrami.

2 ložnice / max 5 osob
číslo chalupy: 1613

Akceptované poukázky a asociace