Dovolená na chatě se saunou

Pokud hledáte pro Vaši dovolenou něco extra, doporučujeme ubytování na chatě s vlastní saunou. V našem katalogu je k dispozici několik desítek objektů, které mají saunu k dispozici. Jedná se jak o klasické sauny, tak v poslední době populární infrasauny.  

Jako náš tip na chaty a chalupy se saunou jsme vybrali několik ukázkových objektů, které se zobrazují jako související objekty pod tímto článkem.

Díky vyhledávání na našem webu je k dispozici teké kompletní seznam objektů z vlastní saunou.

 

  Zobrazit všechny chaty a chalupy se saunou.


Související chaty a chalupy

Prohlíželo 92 lidí

Velmi pěkně zařízená chata se saunou a terasou (posezení, krb) na velkém přírodním pozemku na malebné polosamotě u lesa a horského potoka v horském údolí na úpatí hory Radhošť.

2 ložnice / max 6 osob
číslo chaty: 1548

Rezervováno včera

Stylová kvalitně zařízená horská chalupa v částečně oplocené zahradě (bazén, koupací sud, stolní tenis, šipky, posezení, ohniště, dětský koutek) v malebné šumavské přírodě přímo pod horou Ostrý.

4 ložnice / max 14 osob
číslo chalupy: 0724
Naše chaty nabízejí rozmanité možnosti zpestření zimní i letní dovolené. Ubytování na chatě se saunou přijde vhod určitě i při Vaší dovolené.

Stylově zrekonstruovaná atraktivní chata se sportovní místností (kulečník, stolní tenis) a wellness koupelnou (vířivá vana, sauna) na neoploceném pozemku v pěkném místě na kraji malé horské osady.

5 ložnic / max 15 osob
číslo chaty: 1468

Překrásná stylově zařízená roubená chalupa k pronájmu leží na částečně oploceném pozemku (sauna, posezení, gril, ohniště, vyžití pro děti) u lesa v atraktivní lokalitě Národního Krkonošského parku.

5 ložnic / max 16 osob
číslo chalupy: 2028

Velmi pěkná horská chata s kulečníkem a saunou leží na neoploceném pozemku (terasa s posezením, koupací sud) v malebném prostředí Krkonošského národního parku zcela na okraji obce u lesa.

14 ložnic / max 42 osob
číslo chaty: 2103

Dnes zobrazeno 13x

Stylová pěkně zařízená chalupa k pronájmu se saunou a stolním fotbalem v oplocené zahradě (bazén, stolní tenis, dětský koutek, gril) v malebné tiché lokalitě na kraji malé podhorské obce.

2 ložnice / max 8 osob
číslo chalupy: 1543

Dobře zařízená chalupa se saunou a s uzavřeným dvorkem (bazén, posezení, krb) v malé obci přímo pod horou Říp. Ideální k výletům do CHKO České Středohoří, Kokořínsko a do okolí Prahy.

4 ložnice / max 10 osob
číslo chalupy: 0971

Kvalitně zařízená horská chalupa k pronájmu se saunou a terasou v neoplocené zahradě (bazén, trampolína, posezení, krb) v horské obci v malebném horském údolí u říčky Malé Labe nedaleko lesa.

8 ložnic / max 20 osob
číslo chalupy: 1527

Akceptované poukázky a asociace